sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Tunnustus Neule-Kirpulta

Ilahduin kovin löytäessäni Neule-Kirpun viestin blogini saamasta tunnustuksesta, kiitokset siitä!

Kyseessä on Liebster Blog - tunnustus, jota jaetaan alle 200 seuraajan blogeille jotta näille saataisiin lisää huomiota. Liebster tarkoittaa rakasta, rakkainta tai suosikkia.
 

Säännöt ovat
 1. Kiitä tunnustuksen antajaa ja linkitä bloggaaja
 2. Valitse viisi bloggaajaa, joilla on alle 200 seuraajaa ja kerro heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
 3. Toivo että bloggaajat, joille annoit tunnustuksen, antavat sen eteenpäin.
Tämän tunnustuksen annan seuraaville blogeille:
valkeat langat
notton lankavaraston pienennystä
mayneuloo
retuperällään
lankavakka

Perjantainen oma vapaapäiväni oli juuri niin rentouttava kuin pitikin. Olen joutunut opettelemaan oman ajan ottamista, sillä äitien ammattitauti "huono omatunto" on jatkuva seuralainen. Kun roolimalli työntekoon tulee työnarkomaani-isältä ja kodinhoitoon kotiäiti -äidiltä, näiden yhteensovittaminen on käytännössä mission impossible. Tosin lukiessani "valkeat langat" -blogista matkakertomusta Libanonin pakolaisleireiltä, ei "ongelmani" tunnukaan enää kovin kamalalta, vaan täysin itseaiheutetulta painolastilta. Kiitokset Krista pysäyttävistä tarinoista!

Vapaapäivänäni sain toki silitettyä pyykkiä sun muuta, mutta parin tunnin sähkökatko muutti suunnitelmani täysin. Ainoa puuha joka ei tarvinnut sähköä oli metsälenkki koirien kanssa lumisessa luonnossa, ja kutominen :D Mahtavaa ja täydellistä! Sain tyttärelle lovikka -lapaset valmiiksi, jotta sormien ei tarvitse palella rukkasissa (???)
Lapaset lähtivät käyttöön ilman pingotusta, sillä tarve oli kuulemma välitön. Pienemmät tumput saavuttivat omistajansa eilen, ja nuoriherra hyväksyi ne garderobiinsa. Lapaset saivat olla poikkeuksellisesti kädessä, ilmeisesti suora varsi ei kiristä käsivartta, ja pitkä varsi ei päästä rannetta paljaaksi. Hyväksi todistettu malli, siis.

Tänään odotellaan miesväkeä kotiutuvaksi futisturnauksesta Oulusta, tytär on suunnitellut piparileivontaa ja jouluaskartelua taustalla soivan joulumusiikin säestyksellä. Ensimmäinen adventtikynttilä sytytetään ruokailujen ajaksi, ja taloa aletaan vähitellen koristella jouluiseen asuun. Kyllä, olemme ukkokullan diagnoosin mukaan jouluhulluja, äiti ja tytär!7 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta! Laitan sen kyllä varmasti eteenpäin, täytyy vain pohtia kenelle =) Mukavia blogeja, joille tunnustuksen mielellään antaisi on niin paljon. Hih, ehkä tuo sähkökatkos olikin hyvä asia, sekä sinä että koirat saitte nauttia ulkoilusta ja vähän relata. Ja tytär sai vielä kauniit lapaset. Ei paha!

  VastaaPoista
 2. Totta, oli vaikea valita viittä mieluisinta blogia. Ja tunnustuksen jälkiä pakittamalla löytyi taas lisää uusia kivoja blogeja...
  Ja sähkökatkos tuli tosiaan oikein sopivaan saumaan :-)

  VastaaPoista