torstai 27. joulukuuta 2012

Jouluhulinaa ja KyJy -tilitystä

Paluu arkeen on taas tapahtunut, vietimme joulun perinteisin menoin lähisuvun parissa. Lapset koristelivat kuusen, löytyy siitä pari oksaa jossa ei killu koristeita :-) Tänään tuhosimme viimeiset jouluruoat, ensimmäisenä loppui lämminsavulohi heti aattona. Puolet fileestä kiepsahti veitsen lappeelta ja tipahti suoraan alla odotelleen koiravanhuksen suuhun. No, eipä lattia likaantunut...
Joulutohinassa katosi kamerakin, taisi jäädä pikkuveljen luo. Siispä joudun nyt turvautumaan kännykän apuun tarinan kuvituksessa.

Kyjyn loppukiri jatkui aatonaattoon asti, ensimmäisenä valmistui Crazy ribs -kuviolliset lapaset.

Näissä langankulutus jäi tosin 44 grammaan, joten tästä ei tullut hyväksyttyä kyjy -työtä. Lankana oli Novitan Polku paprika, puikkoina 2½ pyöröt. Lanka oli väreiltään mukava, mutta välillä aika tuskaista kudottavaa. Matkan varrella työ koki pari evoluutiota, ohje oli kirjoitettu sormikkaille, aloitin tekemään näistä kämmekkäitä koska sormikkaille ei mulla ole käyttöä, mutta lapaset näistä kuitenkin tuli. Tässä vielä lähikuvaa kuviosta:

Loppu polku pääsi "Mother of bride Shawl":iin, jota olin virkkaillut kesällä automatkoilla. Lanka loppui pikkuisen liian aikaisin, ja jouduin hieman säveltelemään viimeistä kerrosta. Huivi tulee lapasten pariksi arkikäyttöön, joten en ajatellut edes pingoittaa tätä. Malli on nätti ja nopea oppia, ja mielestäni lopputulos oli ihan kiva:

Neljä Kyjy -työtä jäi valmistumatta, ja näiden kohtalosta päätän lähipäivinä.

Äitini piti kovasti saamastaan Harunista, veljenpoika 1 v taas viskasi villanuttunsa sohvan alle ;-) Täytynee tädin luovuttaa ja siirtyä koviin paketteihin!

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo huivi <3<3<3

  Mukavia välipäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja Polku paprikan upeat sävyt sopivat mielestäni malliin mainiosti.

   Poista
 2. This article is interesting and useful. Thank you for sharing. And let me share an article about health that God willing will be very useful. Thank you :)

  Khasiat Daun Sirsak untuk Benjolan
  Obat Telinga Bernanah paling Ampuh
  Cara Menghilangkan Benjolan di Miss V

  VastaaPoista