torstai 6. joulukuuta 2012

Ei vitsi äiti mikä tää on??

Oli ilo huomata että blogini on saanut kaksi uutta lukijaa, olette lämpimästi tervetulleita mukaan!

Viime viikolla arvailtiin Neulomossa erään neulomolaisen marraskuun lankaostosten määrää. Oma arvaukseni meni täysin päin honkia, mutta voitin kaikkien arvanneiden kesken arvotun yllätyspalkinnon. Paketti saapui jo tiistaina, ja sisältö oli erittäin iloinen yllätys!
Paketissa oli valikoima Numin teetä, uusi tuttavuus jonka saatavuus pitää kyllä selvittää täältä sisämaastakin. Paljon parempaa kuin nyt juomamme earl grey, alias lentopetroli :D
Rasiallinen käsintehtyjä suklaakonvehteja, tämä piti nopeasti kätkeä, sillä isokätinen suklaarohmu oli ahmia kerralla koko paketin. Hyviä!
Sokerina pohjalla jotain minulle, sukkaploki jollaista olenkin jo tovin haaveillut! Ploki on täsmälleen minun kokoani, vaikka tytär sitä vertailikin toiveikkaana omaan räpyläänsä. Kiitos Tikutin, sisältö oli todella mieluinen ja nuorempi koirapoika ei ollut saada kuonoaan irti papereista:-) Terkkuja vielä koikkeripojalle meidän sprinkuilta!

Otsikko on suora lainaus pojalta, tällainen huuto kiiri aamulla yläkerrasta. Ihmetyksen aihe oli tämä:
Kyseessä on tyttären piano-open kissan villapaita. Opella on karvaton kissa, jolle hän on etsinyt villapaitaa. Tätä nuttua kissa ei suostu pitämään, koska se on liian lyhyt. Ope kysyi, osaisinko tehdä kissalle uuden pidemmän paidan, ja lupasin yrittää.
Tiistaina tulinkin sitten kotiin mallikappaleen ja lankakerän kanssa, mallikappale on tehty suunnilleen 7veikan paksuisesta keinokuitulangasta, kaulus on väännetty n. 2½-3 puikoilla ja muu osa varmaankin n:o 6 puikoilla. Nuttu on hankittu Venäjältä, ja Suomesta hän ei ole löytänyt vastaavaa. Pitävätköhän kissat enemmän napakasta vai löysästä paidasta? Löysä voisi olla lämpimämpi, mutta kutittaakohan se karvatonta kissaa? Netistä en löytänyt apua, karvattomat (Sfinx?) kissat taitavat olla aika harvinaisia.
Hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille, illalla istutaan sitten mekko päällä ja kutimet käsissä seuraamassa Linnan juhlia ;-)

15 kommenttia:

 1. Enpä osaa sanoa millaista villapaitaa karvaton kissa pitää. Itselläni on kissoja, muttei karvatonta:)Kivan paketin olet saanut.

  VastaaPoista
 2. Tein ensimmäisen evoluutioversion, bloggaan sen piakkoin kuvan kanssa...

  VastaaPoista

 3. Everything is very open with a precise explanation of the issues. It was definitely informative.

  http://tbeby.com/sciatica/


  http://tbeby.com/hemorrhoids/

  VastaaPoista