lauantai 15. joulukuuta 2012

Vilkas postiviikko

Tällä viikolla postipoika on kantanut meille muutakin kuin laskuja :-) Voitin  Lankahamsterin tunnustukset -blogin arvonnasta Simple Shawlin, tosi herkuissa karkkiväreissä, sävyissä mukana ikilempparini keltainen!
Paketista löytyi myös kortti, jouluisia servettejä ja tummaa mansikkasuklaata, nam! Kiitokset Drucilla ihanasta yllätyksestä.

Jo aikaisemmin viikolla postilaatikosta löytyi paketti Novitalta, olin aikaisemmin reklamoinut huonolaatuisesta Woolista, ostamani kerä oli miltei kokonaan omituisina pätkinä. Sain Novitalta selvityksen huonoon laatuun, ja hyvityksenä tuli kaksi kerää petroolia Woolia. Kerät yrittävät mahtua vielä lankatynnyriini, huonolla menestyksellä...

Nämä joulunalusviikot ovat perinteisesti yhtä hulinaa, kun ohjelmassa on normiharkkojen lisäksi kauden päättäjäisiä, joulujuhlia ja esityksiä. Eilen olin esikoisen seuran kauden päättäjäistilaisuudessa, jossa poika palkittiin yllättäen joukkueensa lupaavana taitopelaajana. Kotiin tuli ikionnellinen junnu, entistä enemmän intoa piukassa. Positiivisella palautteella on merkittävä vaikutus :) Tänään oli neidon syksyn viimeinen uintikerta, ja vanhemmat oli kutsuttu katsomaan polskuttelijoita. Hämmästykseni oli melkoinen, kun vastahakoinen räpiköijä kauhoikin tyylipuhdasta kroolia ja selkäuintia, ja intoutui jopa hyppäämään ensi kertaa korokkeelta. Upea juttu, tytär haluaakin nyt jatkaa myös uintia, joten paikka uimakouluun on varattu myös ensi keväälle.

Kyjy on tällä hetkellä jumissa lapasissa, jotka etenevät Polusta 2,5 mm puikoilla väkerrettyinä aika hitaasti. Perilliset ovat alkaneet huomautella puutteista lapas- ja sukkavarastoissa, joten Kyjyni jämät uhkaavat ufoutua toistaiseksi määrittelemättömäksi ajaksi. Neulomossa olisi taas starttaamassa uusi tempaus, UWA, joka olisi taas niiiin houkutteleva... onnistuisinkohan mä joskus saamaan yhdenkin tempauksen valmiiksi asti? Näihin jää vain koukkuun!

5 kommenttia:

 1. Mukaan vaan UWAan,vaikka KyJy jäisi kesken. :) Kesken se jäi mullakin, mutta niin vaan ilmoittauduin mukaan UWAan. Voidaanhan me sitten pienellä porukalla pitään oma UFOt valmiiksi -tempaus, jos niitä alkaa jäädä uwastakin ;D

  Ps. Terveisiä Valkeakoskelta eli Koskista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaapa minustakin tulla UWAilija ja Ufoilija, nämä eivät ole onneksi mitään pinnit tiukalla tempoiluja.
   Kiva kuulla että pääsit matkaan, ja oikein arvelin matkakohteesi, tuttu lyhenne;-)

   Poista
 2. Ihana huivi! Tosiaan, ei stressiä moisista, minullakin taitaa tuosta 12 sukkaa vuodessa - tempauksesta vielä uupua muutamakin pari vaan kun ei ole kerinnyt, ei mahda minkään. Mikä muuten on uwa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UWA on (muistaakseni) Uudesta Vuodesta VappuAattoon =UVVA=UWA :-) ensimmäistä kertaa taittiin järjestää viimevuonna Neulomossa. Tässä ideana on uudenvuoden aatosta tammikuun loppuun aloittaa 12 työtä, ja saada ne tehdyksi vappuaattoon mennessä. Tänä vuonna sääntöjä on kait hieman vielä viilailtu joustavimmiksi, jotain gramma/metrimääriä oli töiden minimikokona.
   Hauskintahan näissä on vapaaehtoisuus ja itsensä kevyt haastaminen, ja jos ei onnistu niin so what :-)

   Poista