perjantai 30. marraskuuta 2012

Minun Päiväni

Jäin tänään kotiin ihan yksin viettämään vapaapäivää, lapset lähtivät kouluun, ukkokulta töihin ja minä jäin kotiin koiruuksien kanssa. Arvatkaapas miten aion vapaapäiväni viettää? No, iso syksyn mittaan kasvanut vaatekasa odottaa silittäjää, lakananippu mankelointia, pyykkivuori pesijää jotta poika saa puhtaita vaatteita viikonlopun pelireissulle. Kotihommia on päässyt kerääntymään pitkin syksyä, töissä meneillään olevat muutokset ovat näkyneet kotona väsymyksenä. Olen onneksi vähitellen oppinut priorisoimaan hommia niin kotona kuin töissä, kaikkea ei vaan voi tehdä. Nyt varasinkin itselleni tämän ja ensi viikon perjantain vapaaksi, välipäivät käyn sitten töissä laittamassa kuluvan vuoden pakettiin ja valmistelemassa ensi vuoden askelmerkit kohdilleen. Vapaapäivinäni taas teen kotihommia ja valmistelen vähän joulua, nautin hiljaisuudesta tai hyvästä musiikista. Ja tietenkin käytän hyväkseni valoisan ajan ulkoillen koiruuksien kanssa :D

Kyjy n:o 13 näki päivänvalon keskiviikkona, toinen tumppupari veljenpojalle valmistui ja KyJyn vaatimukset grammamääristä täyttyi. Lankana oli Nalle Marjaretki, puikkoina kolmosen pyöröt ja vaihteeksi kudoin nämä kärjestä aloittaen. Saajan äidin toiveena oli pitkät varret, saaja todennäköisesti olisi mieluiten kokonaan ilman tumppuja ja rukkasia. Edelliset tumput tein perinteisellä 2o2n varsilla, näihin testasin taas kaverini vinkkaamaa mallia, tällaiset olivat kuulemma aikoinaan heidän lastensa ehdottomat suosikit:
Eli ranteessa muutama sentti joustinta, suora varsi ja päässä muutama sentti joustinta. Huomenna pikku testaaja pääsee kertomaan oman lahjomattoman mielipiteensä!

5 kommenttia:

  1. Kätevät lapaset! Blogissani on sinulle tunnustus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset tunnustuksesta! Täytyypä poiketa blogissasi kurkkaamassa :D

      Poista