sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Arvonnan voittaja

Eilen oli viimeinen päivä osallistua kaamospaketin arvontaan, ja tänään kunhan molemmat koiruudet olivat saaneet omat päivälenkkinsä oli Virallisen Arvonnan aika. Tekniikkana oli perinteinen lappuarvonta, jossa onnettarena toimi paremman puutteessa rouva itse. Pikku lappuset sähköistyivät tehokkaasti arvonta-astiana käytetyn muovisen koiran valjaspaketin pohjaan, mutta näppeihin tarttui yksi lappunen:


Onnittelut Kristalle!
 
Jos oikein tulkitsin, niin tämä paketti menee helpottamaan kaamoksesta selviytymistä. Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille kommenteistanne! Krista, laitatko yhteystietosi vaikka Neulomon kautta, niin laitan paketin postiin (mielellään smart-sellaiseen)!
 
Keskiviikkoaamuna töihin lähtiessäni meidän piha näytti tältä: 
 
Vielä ei onneksi talvi yllättänyt autoilijoita, vaan tiet olivat sulia. Lumi suli aamupäivän aikana pois, mutta Joen aamulenkistä ei meinannut tulla mitään kun piti jahdata ilmassa leijuvia lumihiutaleita.
 
 
Eilen meillä oli suurta jalkapallojuhlaa, ensin neiti taituroi seuran taitokisoissa kultamerkin arvoisesti ja sai osallistumisoikeuden piirin kisoihin. Iltapäivällä pojan joukkue varmisti piirinmestaruuden vuotta vanhempien ikäluokassa, ja koska 13-vuotiaiden on tärkeintä näyttää coolilta, juhliminen oli huvittavan harkitun pienimuotoista. Kotona neiti leipuri pyöräytti kaneliässien ohjeella B ja V -kirjaimia, eli Borussia Dortmundin logon. Lisäksi hän leipoi raparperi-suklaa -kääretortun ja suklaisia cupcakeja, joten herkutteluksihan juhlinta muuttui kun päästiin kotiin :-)
 
Olen taas mukana Salaisessa Jouluystävässä, ja ensimmäinen pakettikierros on alkanut. Olen oman pakettini jo laittanut matkaan, ja on jännittävä nähdä miellyttääkö sisältö ollenkaan saajaansa. Viime vuonna minulla oli kyllä pari joka tuntui lukevan ajatuksiani, näitä salaisia paketteja oli tosi mukava antaa ja saada.
 
Hieman vähälumisempaa ensi viikkoa toivoen,
Tjorven


2 kommenttia: