sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Salaisen Jouluystävän ensimmäinen paketti!

Torstaina töistä tullessani minua odotti salaperäinen paketti.
Perjantaina lapset jo tivasivat, eikö minua kiinnosta ollenkaan paketin sisältö, kun en ole sitä avannut. Kiinnosti kyllä kovasti, mutta halusin avata paketin ihan omassa rauhassa, ja sehän ei meidän huushollissa ole ihan itsestään selvä juttu.

Lauantai-aamuna komensin muksut raivaamaan huoneitaan ja livahdin kuistille kameran, saksien ja paketin kanssa. Jospa täällä saisin olla rauhassa, ulkona satoi joten sinne en päässyt karkuun.

Paketin sisältä löytyi kaunis kortti, jossa toivottiin paketin antavan lämpöä, valoa ja hyviä makuja... ja lisäksi kolme pakettia. Lisää avattavaa, jännää!

Ensin avasin tuon pyöreän "karkin", ja sieltähän löytyi heti lämpöa ja valoa! Ihana pallokynttilä, joka pääsi valaisemaan samana iltana neuleiltaani kavereiden kanssa. Tässä vaiheessa piti jo hätistää ensimmäiset uteliaat pois niskasta.

Kahdesta kuution muotoisesta paketista paljastui sitten hyviä makuja: teetä ja salmiakkia juuri minun makuuni. Uusia makuja pääsee loihtimaan kauniisiin glögilaseihin, ja kattauksen saa viimeisteltyä kauniilla serveteillä.

"Perhepotretista" näkyy vähän huonosti ehdoton suosikkini, tassupiparimuotti. Aivan ihana! Tänä jouluna saamme sitten springeri- ja luupipareiden lisäksi myös tassuja, tytär suunnitteli jo taikinan tekoa, mutta lienee vielä hieman turhan aikaista. Vaikka glögikausihan on jo korkattu...


Kiitokset sinulle salainen Jouluystäväni, paketti osui ja upposi osoitteeseensa. Kaiken väsymyksen ja ruuhkan keskellä paketti piristi ja hyvälle tuulelle. Kiitos!

8 kommenttia:

 1. Kivan paketin olet saanut. Tuo tassupiparimuotti on ihan ykkönen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain! En ole tuollaiseen ennen törmännytkään, vaikka yleensä pengon kaikki vähänkin koira-aiheeseen vivahtavatkin kamppeet ;-)

   Poista
 2. Ihana paketti ja tosi ihana tuo keksimuotti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, tässä jo mietin pipareiden leipomista, vaikka yleensä eka satsi on tehty vasta ensimmäisenä Adventtina. Eikös perinteet ole tehty muutettaviksi???

   Poista
 3. Oi miten ihana paketti. Tykkään tosi paljon noista serveteistä ja piparimuotti on hieno.

  VastaaPoista
 4. Kateudesta vihreänä tuota piparimuotista. Ihana paketti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain :-) Meidän piparimuotit ei ole ihan sieltä perinteisemmästä päästä, joten tämä täydentää erinomaisesti valikoimaa. Anoppikin on jo tottunut että glögin kanssa voi ottaa vaikka norsupiparin!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.