sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Arvonnan voimin kohti pimeneviä iltoja

Kiitos kaunis teille ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen <3 Eiköhän tärkeintä ole pitää mielessä että tässä olisi tarkoitus rentoutua ja antaa hetki aikaa itsellekin, turhan tiukat säännöt ja rajoitukset vievät pian ahdistuksen puolelle.

Mutta nyt lupailemani synttärijuhlan pariin! Syksy on tuomassa mukanaan pimenevät illat, jolloin ainakin minä kiertelen sytyttelemässä kynttilöitä sisälle ja ulos. Lämmin teekuppi kuuluu niinikään asiaan, ja herkut ovat aina paikallaan vuodenajasta huolimatta :) Nyt laitetaankin arvontaan tällainen kaamospaketti, saajasta riippuen joko siitä nauttimiseen tai sen torjumiseen:
Resepti kaamokseen:
tuikkukynttilöitä
teetä
 suklaata
retroklassikko Hopeatoffeeta
 
Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen 27.9.mennessä,
yhden arvan saat kertomalla suhteesi syksyyn ja pimeneviin iltoihin: tykkää vai ei?
lukijani tai sellaiseksi liittyvä saa lisäksi toisen arvan
 
Onnea arvontaan!

 


31 kommenttia:

 1. Tykkään syksystä todella paljon! Tuntuu kuin olisin herännyt eloon kuuman kesän jälkeen. Osallistun kivaan arvontaan kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 2. Juu, tykkään syksystä. Se marraskuun pimeys on kylläkin liikaa mutta syys ja lokakuu ihan jees. Hauska kaamospaketti.

  VastaaPoista
 3. Tykkään syksystä ja pimenevistä illoista hyvin paljon :)

  Arvontaan osallistun kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 4. Syksyn pimenevät illat ja kynttilät on jees.
  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 5. Nautin syksyn väreistä, kynttilöistä ja niistä pimeistä illoista!

  Kaksi arpaa - kiitos :)

  VastaaPoista
 6. Minä ole energinen syksyllä, jopa monesti olen alkanut juuri syksyllä tarkkailemaa syömistäni! Kauniita värejä luonnossa ja raikas ilma ulkona koiraa kuljettaa, vai kuljettaako koira minua! Sisällä on mukava iltaisin hyvällä omatunnolla kutoa tai virkata ja katsoa Tv.
  sibylla neulomosta

  VastaaPoista
 7. Alkusyksystä pimenevät illat tuntuu aina kesän valoisuuden jälkeen vähän masentavilta, mutta sitten kun niihin "tottuu" on mukavaa käpertyä sohvannurkkaan kynttilänvalossa teekupin kanssa kutomaan.

  Yhdellä arvalla mukaan houkuttelevan paketin arvontaan.

  VastaaPoista
 8. On siinä syksyn pimeydessä tunnelmaakin vaikka kesän jälkeen kamalalta tuntuukin. Kaksi arpaa ja rutkasti onnea minulle!

  VastaaPoista
 9. Rakastan syksyä! Vaikka pimeä hirvittääki, varsinki jos kulkee yksin ulkona. Tai koira alkaa murista johonki pimeään, ilman että itellä on harmainta hajua mikä siellä on! Nautin suunnattomasti pudonneiden lehtien rapinasta ja väriloistosta. Haikein mielin kuuntelen lintujen muuttolauluja. Mutta se on elämää, joskus on lähdettävä että voi tulla takas <3 Niin se vaan menee. Kynttilöitä täytyy olla kaikkialla, ne luo lämpöä ja turvaa <3 Ihanaa syksyä toivotellen... Nii, ja kahella mukana.
  P.s. Tuli vissiin selväksi et TYKKÄÄN :D

  VastaaPoista
 10. Suhteeni syksyyn on vaikea. Minä olen ehdottomasti kesäihminen, ainakin jos se sattuu olemaan lämmin. Ainoa asia, josta syksyssä pidän, on se kun saa kaivaa kynttilät esiin. Niitä sitten poltellaankin läpi syksyn ja talven. Arvonnassa mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 11. Tykkään syksystä silloin, kun on kauniita ja kuulaita syyspäiviä. Kuten nyt on ollut ja toivottavasti jatkuu vielä pitkään.
  Syksyä piristävät erilaiset kynttilälyhdyt ja mukava käsityö tai kirja.

  VastaaPoista
 12. Nautin syksyn väreistä. Ulkotyöt on vähän kerrassaan tehty ja voi käpertyä sohvan nurkkaan neulomaan shaali hartioilla. Mikä sen ihanampaa.
  Osallistun yhdellä arvalla. Kiitos

  VastaaPoista
 13. Suorastaan rakastan pimeneviä iltoja :) On niin ihana rentoutua sisällä kirjaa lukien ja seurailla ulkona ropisevaa sadetta, sitäkin onneksi syksyisin riittää.

  VastaaPoista
 14. Syksy on minulle puuhastelun aikaa. Iltojen pimetessä on mukava ottaa neulomus käteen ja istahtaa sohvalle. Aamupimeydestä en kuitenkaan tykkää, kun pitää herätä niin aikaisin töihin. Mukana kahdella arvalla, liityn lukijaksesi.

  VastaaPoista
 15. en tykkää syksytä enkä talvesta, neulon paljon ja tykkään polttaa kynttilöitä!

  VastaaPoista
 16. Tykkään syksystä, mä niinkuin herään kevään ja kesän horroksesta, syksy on mun vuoden aika...kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 17. Mä oon ihan syksyihminen, no syntynytkin lokakuussa :) Kahdella mukana.

  VastaaPoista
 18. Tykkään, tykkään, ty-ky-ty-ky tykkään: pimeät illat, kynttilät, tunnelmavalot, aikaa neuloa , kauniit syysvärit, raikkaat aamut <3

  Kahdella mukaan :)

  aikunaskareet(at)gmail.com

  VastaaPoista
 19. Vähän on kaksijakoinen suhtautuminen, jos ei tarvitse lähteä mihinkään, niin ihana pimeänä syysiltana viltin alla kutoa, mutta jos pitää ajella ja liikkua muutenkin pimeässä, sateisessa kelissä, niin ei kovin mukavaa ole.
  Kahdella arvalla mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 20. Olen syntynyt lokakuun lopulla joten olen iloinen, että syksy on tullut. Rakastan syysmyrskyjä ja myös talvea vaikka tykkään lämpöisestä kesästä, mutta syksy ja talvi ovat minun juttuni.
  Osallistun vanhana lukijana kahdella arvalla, jos ymmärsin oikein.
  Minulla on kova työ lukea muitakin blogeja pitkän tauon jälkeen, mutta on ainakin lukemista syksyn pimeinä iltoina.

  VastaaPoista
 21. Syksy on paras vuodenaika ♥ Pimeinä iltoina on ihana liikkua ulkona. Kynttilöitä meillä ei voi sisällä polttaa kissalauman takia, mutta ulkona sitäkin enemmän. Nyt voi reilusti vetää jo villasukat jalkaan ja käpertyä sisälle käsitöitä tekemään, oikein mukavaa. Kahdella arvalla mukana, sillä löydettyäni tänne liityin myös lukijaksi :)

  VastaaPoista
 22. En pidä syksystä. Pimeys ja syksyn säät ahdistavat minua. Kokeilen onneani yhdellä arvalla, josko voittaisin piristystä syksyyni.
  anu.haukanheimo@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 23. En tykkää syksystä, kevät ja kesä on mun juttu. Ja talvessakin vaan joulu on hyvää. :) Kahdella mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 24. Syksy ja talvi pimeine iltoineen ovat mun juttuni. ilmeisesti olen niin synkkä luonne pohjimmiltani. ( pirteys on pelkkää hämäystä) Kynttilät ovat kanssa mun juttu - tulee vaan poltettua niin vähän niitä jostain syystä. Mukavaa syksyä!

  Kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 25. tykkään syksystä mutta on kivempi kun tulee hieman lunta niin on valoisampaa. Sisällä on kiva istua kynttilän valossa ja tehdä käsitöitä.
  hamaakissa(at)luukku.com

  VastaaPoista