maanantai 27. tammikuuta 2014

And the name is???

Doctor Who? Joo, meillä ollaan Doctor Who -faneja, ja syksyn reissulta lähti mukaan isänpäivälahjaksikin Doctor Who -kirja. Perjantaina surffailin netissä ja etsin ohjetta täydelliseen palmikkopipaan punaisesta isoveikasta. Ukkokulta tuli ilkkumaan olan taakse kun huomasi pipankuvia vilistävän ruudulla, että "tuliko paniikki, oletko jäänyt muista jälkeen?" (luuli kai Ravelryn ohjehaun olevan jonkun blogi...) ja ilmoitti saman tien "mä haluun ton!".

Scrollailu pysähtyi tähän Tardikseen. Koska hakua oli rajattu isoveikan paksuisiin lankoihin, jäi paljon paremmat Tardikset löytymättä, ja valinnan lukituttua ei muiden mallien selailu tullut enää kysymykseen. Rouva Koon piti lauantaina neidon harkkojen aikana käydä tutustumassa marketin Novitahyllyn tarjontaan sillä lähimainkaan sopivia lankoja ei löytynyt muuten hyvinvarustellusta tynnyristä. Tietenkin se oikea Tardiksen sininen olisi löytynyt 7veikasta mutta ei muista, ja tällä kertaa oli tyytyminen Nallen (liian) tummansiniseen kaksinkertaisena.

Aloitin pipan lauantai-iltana odotellessani miesväkeä kotiin pelireissulta, ja eilen illalla tein kavennusosion kahteen kertaan. Ensin tuli liian korkea, toista versiota en edes sovittanut vaan pipa on venymässä n:o 4 fudispallon päällä. Näitä meiltä löytyy muuten vaikka isommankin pipatuotannon venyttämiseen.
Kirjoneule ei ole oikein tasaista näin paksulla langalla, ja hyvällä mielikuvituksella Tardiksen tunnistaa, kuvassa vain näyttää ihan mustalta :-(
Esikoinen kyllä ihastui pipaan, ja luulenkin että tämä muuttaakin hänen päähänsä, mutta pipaa on vain jatkettava ennen sitä ;D Tardis jäi kyllä kaivelemaan mieltä, ja taidan tehdä seuraavat kokeilut ohuemmalla langalla ja paremmalla sinisellä. Ja Ravelrysta kyllä löytyy lisää!

Tänään olenkin kotona seurailemassa räkäisen neidin vointia, illalla oli hieman lämpöä ja tänään katsottiin parhaaksi jäädä kotiin lepäämään, jospa flunssan saisi taltutettua ennen kuin se riehaantuu kunnolla. Tytön olo on kurja, joten lepäilee jopa vapaaehtoisesti. Hyvää alkanutta viikkoa!

9 kommenttia:

 1. Hih! Jalkapallo on monikäyttöinen :D

  VastaaPoista
 2. Fudispallosta on moneksi :d. Tardis on mukavan erilainen malli, aika usein miehille sopivat mallit ovat jotenkin tylsiä.
  Toivottavasti neidin flenssu on jo talttunut eikä riehaantunut pahaksi. Aloitin itsekin lomaviikkoni punkan pohjalla punahattu-uutetta siemaillen, mutta onneksi oli vain vilustumista ja lyhyt lepo toimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi neiti pääsi pian jaloilleen, seuraavaksi kaatui sairaspetiin isoveli vietettyään pitkän yön vessassa... Vatsatautia siis liikkeellä.
   Paras apu flunssaan on juuri kuvailemasi, heti kunnon lepo ensioireiden tultua niin pääsee paljon vähemmällä. Valitettavasti järkikulta ei useinkaan pelaa, vaan räkää valuva zombie kulkee tartuttamassa työkaverit ja naapurit ennen kuukahtamistaan.

   Poista