lauantai 7. heinäkuuta 2012

KyJy n:o 9 aloitettu

Viikko vierähti ihan huomaamatta töiden parissa, lapset lomailivat mummolassa ja illat ihmettelimme ukkokullan kanssa hiljaista taloa. Sain kitkemisurakkani päätökseen, mutta KyJy -työt eivät juuri edenneet. Kaupassa oli outoa käydä, kun kärryt eivät täyttyneetkään ruoasta, vaan kärryissä kökötti yksi yksinäinen lihapaketti.
Lapset vietiin mummolaan sunnuntai-iltana, ja menomatkalla sain tehtyä neidin toiveiden mukaisen tuubihuivin Crystalista, tämä odottaa suurta inspiraatiota lankojen päättelyyn:

Sunnuntai-illalla Espanjan voittoa jännittäessä sain puserrettua Puro -liivini viimeistelyä (=olkasaumojen ompelu ja resorien teko) vaille valmiiksi:
Tiistaina sain harhautettua ukkokullan ajamaan Titityyn kautta, jotta sain hankittua "ihan välttämättömät" lyhyet kaapelit ja lyhyet kutosen päät "löröpipan" tekoa varten. Inhoan sukkapuikkoja, ja pitkät kaapelit alkavat olla kiinni muissa töissä. Löröpipaa pääsin tekemään uusilla puikoillani vasta eilen, kun lapset palautettiin lomaltaan, ja tytär makasi kuumeessa sohvalla. Katsoimme Pokka pitää ja Downton Abbeyta jotta kuumepotilaan aika kuluisi, ja sehän oli mitä mainioin syy heilutella vähän puikkoja. Nyt pipalla alkaa olla tarpeeksi mittaa, ja pääsen kavennuskerroksiin, kuvassa kudottuna vasta puolet:

Jos olisin vähänkään fiksu, laittaisin nyt vihdoinkin puikoille ne listani isoimmat työt, vaikka näitä pieniä onkin niin mukava tehdä isoilla puikoilla nopeasti valmiiksi! Nyt kutsuu pyykkivuori selvittäjäänsä.

1 kommentti: