lauantai 30. kesäkuuta 2012

Oh, what a beautiful morning!

Ensimmäinen herätys oli klo 4:10 kun Pumpuli cupiin lähtijät laittautuivat aamupalalle ja ulkoilutin koirat. Seuraavaksi heräsin seitsemältä ruokkimaan Mikkeli Turnaukseen lähtijän, ja vein hänet bussille kahdeksan jälkeen. Nyt on talo hiljainen lukuunottamatta kuivausrummun, pesukoneen ja tiskikoneen ääniä :-) Nuorempi koiruus nukkuu jaloissa odottaen lenkille pääsyä, ja vanhus on väsähtänyt takan kupeeseen päätön dinosaurus tyynynään. Olen nauttinut hiljaisuudesta kaivelemalla kasvimaalla ja -yllätys yllätys- kitkemällä! Urakkani on nyt yli puolen välin, joten voiton puolella ollaan.

Eilen lapset olivat melkoisessa turnaustärinässä, ja ilmassa oli sähköä yli yhden talouden tarpeen. Lähdimme tasaamaan kierroksia metsälenkille koirien kanssa, ja heti parin sadan metrin päässä kotoa lammella uiskenteli joutsenpariskunta. Kuva on otettu kännykällä, pahoittelen huonoa laatua.

Sain kiskottua koirat vaivoin joutsenten ohi metsäpolulle, jonka varrella riitti haisteltavaa. Nuoremman koiraherra Harryn innokasta menoa rajoitettiin remmillä, vanhus Scott kipitti onnellisena porukan keskellä ja pulahti välillä ojiin uimaan.
Seuraava KyJykin sai illalla alkunsa, aloittelin Harunin ensimmäisiä kierroksia. Ohje tuntui ainakin vielä selkeältä kertalukemisen jälkeen, katsotaan miten käy kun etenen kaaviossa eteenpäin. Kamera lähti reissaajien matkaan, joten kuva aloituksesta tulee myöhemmin.

Illalla menen kaverin luokse "kutomustapaamiseen", yksi vakiporukasta on pois, mutta hengessä mukana. Kiva istua iltaa hyvässä seurassa, vaihtaa ajatuksia ja jutella jostain ihan muusta kuin työjutuista. Nyt pitäisi vain valita, otanko mukaani seuraavan KyJy -aloituksen, vai yritänkö tehdä jotain aloitetuista eteenpäin? Vaikeita päätöksiä täytyy lähteä pohtimaan metsälenkille, ja ottaa koirapojat mukaan. Kutomisen ohella nuo rauhalliset lenkit ja pihatyöt ovat mulle sitä parasta palautumista ja ajatusten selvittelyä. Suosittelen lämpimästi muillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti