keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Uusi onnistunut KyJy -aloitus

Tervetuloa, ensimmäinen uusi lukija! Kiva nähdä, että blogini on löydetty, ja se taas asettaa haastetta sisällön suhteen.

Eilen sain kentän laidalla startattua seuraavan KyJy -työni, nutun Woolista veljenpojalle, mallina tai ainakin inspiraationa vanhan muksu-Novitan palmikkotakki. Silmukoiden luonti, kahden eri treenin seuraaminen ja keskustelu muiden vanhempien kanssa kahdesta eri turnauksesta oli hivenen haastavaa, joten resoria ei ole syntynyt kuin pari senttiä, mutta aloitushan se on jo silmukoiden luontikin?
Alun perin tarkoitus oli tehdä tämä pikkumiehelle elokuun alkuun synttärilahjaksi, yksivuotias kun ei vielä osaa valittaa tädin pehmeistä paketeista ;-) Mutta saapa nähdä, onhan se joulukin tulossa. Tällä kertaa pelasin varman päälle ja teen kerralla reilun koon, ettei jää heti valmistuttuaan pieneksi. Näin kävi kaikkien omille muksuille tehtyjen vaatteiden kanssa. Vähiin jäänyt kutomisaika johtui siitä, että omat lapsoset olivat - ja ovat edelleen - aika liikkuvaista sorttia, katson edelleen ällistyneenä vilteillään rauhallisesti lepäileviä muksuja koska meillä ei sellaisia ollut.

Syyllinenhän oli tähän löydettävä, ja olemme tulleet siihen tulokseen, että vika on hankkimassamme jumppalelussa. Ukkokulta osti aikanaan halvimman kiinalaisen hirvityksen mitä kaupasta löytyi, ja sen kun tälläsimme vauvamme ihasteltavaksi, molemmat oppivat viikon sisään kääntymään mahalleen ja ryömimään karkuun. Ja molemmilla oli ikää juuri 2 kk. Teesi testattiin kaveriperheen esikoisella, ja sama viikon oppiaika oli heidän 4 kk vauvalla. M.O.T.Toiselle lapselleen he eivät enää halunneet meidän jumppalelua lainaksi, vaan investoivat omaan hienoon Fischer Price -kaareen, jota kuopuksensa jaksoi katsella selällään pitkään.

Yläkerta on epäilyttävän hiljainen, tyttären piti lähteä raivaamaan huonettaan, mutta tämä ei oikein siltä kuullosta. Pihatyöt houkuttelevat, aamu oli yllättävän lämmin ja rinteen istutukset huutavat apua. Täytyypä napata pari ennen- ja jälkeen- kuvaa urakastani, millaiseen kuntoon istutukset voivat päästä vuoden hoitamattoman jakson jälkeen. Ja illaksi täytyy katsella taas hyvä KyJy -aloitus, sillä tänään on taas jännitettävää Espanja - Portugali -matsissa.

1 kommentti:

  1. Aah, tuota ihanaa petroolia Woolia! Sitä on minullakin jemmassa yhtä KyJY-työtä varten. Tänään ilma näyttää varsin mukavalta ainakin täällä suunnalla. Olisikin ollut kiva iltasella päästä vähän pihatöihin, mutta meneehän tuo ilta neuletapaamisessakin =)

    VastaaPoista