perjantai 29. kesäkuuta 2012

KyJy n:o 6 ja vähän muutakin

Eilinen kuluikin kuskina ajellessa kodin ja fudiskentän väliä. Esikon päiväharkkojen aikana kävelin kuopuksen kanssa kaupungille, ja uhmasin kohtaloa Titityyn muuttomyynnin kohdalla. Kävin jo Neulomossa hehkuttamassa miten mikään lanka ei puhutellut enkä tarvinnut mitään. Niinpä. Illalla vuorostaan kuopuksen treenien aikana kävin esikoisen kanssa kodin1:ssä ostamassa lisää lautasia, niin jopa jumittui ostoskärryt lankalaarien kohdalle. Valkoinen Tennessee puhutteli hamstraamaan pari kerää, ihan vain varuiksi jos lanka tosiaan katoaa kartalta. Ja musta Crystalia tarvitsin välttämättä neidon tilaamaan tuubiin, jota hän vinkui päivällä. Joten kitkeminen kutsuu taas...

Tässä muuten lupaamani kuvat urakastani. Jos lankojen ostelun voi korvata kitkemällä, niin tähän voisin käydä huoletta tyhjentämässä vaikka koko Titityyn:
Tämän näköistä jälkeä jätän taakseni:
Ja kaikki tämä on kasvanut yhdessä vuodessa!
Onneksi pihalla on jotain missä lepuuttaa silmiään, kuten tämä kerrattu akileija autotallin nurkalla:
Ja punapäivänkakkara yhdessä kurjenpolven kanssa portaiden vieressä:

Niin, se KyJy n:o 6. Sain aloitettua neidille lovikkaat Dropsin laventelin värisestä Eskimosta,
ja kisahuumassa pääsin Puro -liivissä jo takakappaleen kainalokavennuksiin.
Uskaltaakohan tätä jatkaa loppuottelussa Espanja-Italia? Voisi olla viisaampaa ottaa jotain pelkkää sileää pyörönä kudottavaa, missä ei tarvitse ajatella silmukoiden määrää.

Valkeat langat -blogissa laskettiin jo KyJyssä jäljellä olevia päiviä, niitä on 177 eli 9 päivää/työ. Tässä ei taida hyvä heilua, aloittamatta on kaikki isoimmat työt mukaanlukien haruni, johon tulostin ohjeen eilen. Sitä ei vielä kuitenkaan lasketa aloitukseksi ;-)

Pahoittelen harhaanjohtavaa otsikkoa, tässä tulikin paljon muuta!
2 kommenttia:

  1. No on sinulla kyllä savottaa tuossa kitkemisessä! Pitäisi minunkin päästä vähän pihahommiin välillä, ilmat vaan ovat olleet niin kehnot, ettei ole oikein napannut pihalla pyöriä. Eikös olekin kiva huomio tuo 9 päivää/työ =D Kummasti alkoi tuntua siltä, että taas on tullut haukattua liian iso pala kakkua... No, yritystä ainakin löytyy! Josko sitten loman aikana saisi jotain valmiiksikin jo.

    VastaaPoista
  2. Totta, 9 päivää/työ kuulostaa hurjan paljon vähemmältä kuin 177 päivää! Jokin näissä tempauksissa vain koukuttaa, itsensä haastaminen ainakin?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.