tiistai 26. kesäkuuta 2012

Nyt lähti pahasti lapasesta

Olin luvannut käydä kesäloman alkajaisiksi kaupungilla lasten kanssa, esikoisella oli lunastettavana koulusta saatu shekki, ja molemmilla oli vielä nippu lahjakortteja synttäreiden jäljiltä. Ne polttelivat taskussa, ja aamupäivällä suunnistimmekin siis kaupungille. Tytär käytti osan lahjakortistaan Glitterin alessa, nyt on taas lisää kimmeltävää korua ja pinniä -edellisten lisäksi:-) Poika osti hartaasti himoitsemansa capin Beyond Storesta, ja sitten pääsi äiti valloilleen Poppelissa. Piti ostaa langat Haruniin, mutta kassiin hyppäsi myös 300 g Eskimoa lasten lapasiin ja pussillinen silmukkamerkkejä.

Kävimme kotimatkalla vielä Cittarissa tarkastamassa Neulomossa vinkatut 7veikka-alet, ja niitä tulikin hamstrattua mahdollisia lapas- ja sukkatarpeita varten. Plus Isoveikkaa neidin haaveilemaan tupsulliseen "löröpipaan", jonka muotoa selvennettiin eilen ahkerasti piirtämällä ei-niin-muotitietoiselle äidille. Koriin katosi myös jäätelökone, joka näyttikin suureksi pettymykseksi olleen rikki. Täytyy tänään käydä vaihtamassa jonkin harkkareissun yhteydessä. Harmi!

Tässä vielä kuvaa eilisestä saaliista:

Ostoskrapula iski aika pian kuvan ottamisen jälkeen, ja siirryin pihalle kitkemään paikkaillakseni huonoa omaatuntoa ;-) Eilen en saanut yhtään onnistunutta aloitusta puikoille, yrittelin kyllä lilasta Eskimosta lovikasta puikoille, mutta ysin pyöröpuikkoni on liian lyhyt kahdelle lapaselle yhtä aikaa. Täytynee vaihtaa kasin päille ja pitkään kaapeliin, niin saisi nopeasti jotain valmista.

Toissapäivän Italia - Englanti -matsin ekan puoliajan jännityksessä sain alulle liivin kasvivärjätystä Woolista, malli tulee olemaan mukaelma parin vuoden takaisesta Novitasta. Ruskea jolla aloitin, on värjätty sipulinkuorilla. Vaaleampi ruskea on kuusenkävyillä värjättyä, tummanvihreä on pujoa + vihtrilliä, ja nuo vaaleamman vihreät täytyy vielä varmistaa muistiinpanoista.

13 kommenttia:

 1. Hihii, naurattaa tuo sinun ostoskrapulasi =D Krapulaa on nimittäin täälläkin: eilen illalla varattiin Madeiran matka ja tänään ostin kauan haikailemani uuden kameran (oli sentään tarjouksessa) sekä tilasin muutaman kirjan (joista tosin pari menee lahjaksi). Kahden päivän kulutettu saldo on siis aika huikea. Onneksi on lomarahat keksitty.

  VastaaPoista
 2. Voitit kirkkasti! Mun ostokset on pientä, mutta molemmathan olemme tehneet harkittuja hankintoja hyvään tarkoitukseen:-) Uutta kameraa olen minäkin haikaillut, tällä pikkupokkarilla on hieman haasteellista kuvata nopeasti liikkuvia kohteita (lapset ja koirat) sekä ottaa tarkkoja lähikuvia (kukat ja käsityöt).
  Tuo kitkeminen olikin muuten hyvä lääke "krapulaan, en meinannut millään malttaa jättää hommaa kesken.

  VastaaPoista
 3. thanks you the article really helped me. I hope the articles that are made are useful for all of us.

  Cara Mengobati Penyakit Thalasemia
  Cara Mengobati Penyakit Aritmia

  VastaaPoista

 4. This article is interesting and useful. Thank you for sharing. And let me share an article about health that God willing will be very useful. Thank you :)

  Cara Mengobati Penyakit Rosacea Alami
  Cara Mengatasi Kepala Pusing Berputar
  Cara Menghilangkan Milia di Wajah
  Penyebab dan Pengobatan Penyakit Emfisema

  VastaaPoista