tiistai 17. marraskuuta 2015

Mysteerikalistelua, voi kuolaus!

Kyllä voi odottavan aika olla pitkä! Vihdoin viime keskiviikkona sähköpostiin kolahti postia Veeralta, ja mysteerihuivin ensimmäinen vihje. 

Langat oli jo odottaneet kerittyinä hyvän aikaa, Louhittaren luolan Tuulen tytärtä. Lankojen mukana tuli kalistelun järjestävältä TitiTyyltä myös klubikirje, jolla sai mukavasti lisättyä lähtöjännitystä.


En ole ikinä ennen osallistunut mysteerineulontaan enkä KAL:eihin (vai lasketaankos jämälankajoulukalenterisukat sellaiseksi?) joten nyt tulee sitten testattua tämäkin. Mysteerineulonnan henkeen kuuluu se, ettei valmistuvasta tuotoksesta julkaista kuvia -paitsi yhdessä spoilerivaroituksella merkatussa Ravelry -ryhmässä.

Valitsin huivini pääväriksi terrakotan, 

ja platina on kontrastivärinä.

Olen käynyt kurkkimassa spoilereita etukäteen, vaikka oma huivi on vielä aloittamatta. Tarkoituksenani olisi ottaa tämä reilun viikon päästä mukaan työreissuun lentoneuleeksi, edessä on taas  tuntikaupalla istumista koneessa ja silloin kaipaa jotain tekemistä. Pitäisi vielä keksiä millä katkaisen langan osioiden välissä, näillä käsillä se ei kyllä onnistu. Muiden aloituksia katseltuani totesin, että tämä on parasta kyllä laittaa alulle vielä ihan maankamaralla ja nettiyhteyksien päässä jotta varmistan että alku lähtee oikeille urille. Sinänsä malli on taattua Veeraa, raitaa, ainaoikeaa ja jotain pientä jekkua rennolla otteella eikä mitään ylipääsemättömän hankalia kommervenkkejä. Ainakaan vielä. Vaikuttaisi siis vallan mainiolta matkaneuleelta!

Huomenna pitäisi julkaista seuraava vihje, ja ehdin varmaankin saada viimeisenkin vihjeen ennen matkaan lähtöä. Yksi Kyjykin on taas vaarassa valmistua, tuubihuivi on nyt kudottu niin pitkälle kuin lankaa riittää ja odottelee vain päiden yhdistämistä ja päättelyä. Kukahan sen tekis?

4 kommenttia:

 1. Varmaan tulee kaunis huivi noista langoista ja ohjeesta! Itsekin mietin jos olisin lähtenyt mukaan vaan eipä tullut lähdettyä. Jämäsukkalankakalenterikin kohta alkaa:D

  VastaaPoista
 2. Värit ovat ainakin mieluisat ja lanka tuntuu ihan mahtavalta, joten ei lopputuloskaan voi ihan kamala olla :D
  Ja kohta päästään jämistelemään, jännä nähdä mitä tänä vuonna on keksitty!

  VastaaPoista
 3. Oi, tuollaiseen kaliin minäkin haluan. Tällä hetkellä minulla menossa VAIN jämälankavillasukkajoulukalenteri ja Lentävän lapasen mysteerilapanen :)

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen mysteeriprojekti, jään jännityksellä odottamaan mitä kauniista langoistasi syntyy.

  Hyvää Joulua teille kaikille ja rapsutukset koirapojille!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.