perjantai 23. lokakuuta 2015

Joulukalenteri ja kyjyn loput aloitukset

Viime vuonna osallistuin ensimmäistä kertaa Missä neuloimme kerran -blogin jämälankavillasukkajoulukalenteriin. Nyt odottelen kieli pitkällä Neulistin ja Vyyhdin uutta ilmoitusta kalenterin alkamisesta tänäkin vuonna, ja sitä varten starttasin jo omiin sukkiini kärjet. Luonnollisesti tämä on kyjy #16. Siltä varalta että kalenteri ei tänä vuonna starttaakaan, tsekkasin että blogista löytyy vihjeet vuoden 2013 raitoihin ja toteutan omat sukkani sitten pari vuotta myöhässä. Sopii hämäläisen mielenliikkeisiin oikein mainiosti ;D

Kyjy #16: Joulukalenterisukat jämälangoista

Viime postauksessa hehkutin flunssankaatajaa, Huivileikki -kirjaa ja saman tien piti pukata puikoille Muru-tuubi. Joko flunssa sumensi aivoni tai ohje meni yli ymmärryksen, en onnistunut saamaan silmukkalukua täsmäämään (ja silmukoita on huikeat 24!) ja kuviokaan ei lähtenyt sujumaan ihan ensi yrittämällä. Laitetaan sivuun hetkeksi odottamaan kirkasta hetkeä hiusteni alla.
Kyjy #18: Muru-tuubi Drops Alaskasta

Ja taas vaihteeksi lapasia, nyt neidille. Malli sama vanha, tällä kertaa seiskaveikka vaihtui Limaan väriteknisistä syistä.
Kyjy #20: Lapaset Drops Lima ja Novita Rose

Vielä uusi yritys lahjasukiksi, toivoakseni hieman miehekkäämmällä värityksellä ja sopivammalla mitoituksella.
Kyjy #19: Lahjasukat Regia 6-ply stripemania

Kaikki aloitukset on nyt hoidettu vähintään viiden kerroksen verran. Nyt ei tarvita kuin aikaa ja rauhallisia kutomushetkiä että alkaisi tulla valmistakin. Mysteerihuivin lankojenkin sopisi jo saapua, että ehtii fiilistellä vyyhtien kanssa ja kerimään ne.

Tämän päivän vietän kuitenkin Mänttässä taideaarteiden keskellä työpäivän merkeissä, joka ei kyllä mitenkään liity taiteisiin. Jospa ehtisi kuitenkin vähän niitä taulujakin vilkaista!

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.