keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Ufoselfie


Pitkänsitkeän ufon valmistumisen ja uuden puhelimen kunniaksi päätin ottaa elämäni ensimmäisen selfien, kas tässä, olkaa hyvä!


Kirjoneuleliivi Novita Wool, kasvivärjättynä.  
Puikot 3½, 237 g
 
Ehkä selfiet vaatii vielä vähän harjoitusta, olipa yllättävän hankala homma.
 
Siis kirjoneuleliivini itsevärjätystä Woolista on vihdoin nähnyt päivänvalon. Idea on napattu jostain vanhasta Novitasta ja lähdetty taas ennakkoluulottomasti soveltaamaan. Silmukkamäärä on muistaakseni XS -koon mukaan, ja pituutta on tehty sovitusten mukaisesti.
 
 
Alkuperäisessä ohjeessa oli paaaaljon avarampi kaula-aukko, mutta meikäläisen mitoituksella se olisi alkanut navan tienoilta ja ihan sellaista en halunnut.
 

 "Onpas maanläheiset värit" totesi ukkokulta tämän nähdessään, ja se ei ollut välttämättä kehu.   Päävärinä on sipulinkuorilla värjätty kellanruskea, tummin vihreä on rautavihtrillillä terästettyä pujoa, vaalean ruskea on värjätty kävyillä ja vaalean vihreä on peräisin pajun lehdistä.

Vaikka välillä jo manasin tätä ainoastaan puutarhahommiin sopivaksi, taidan kuitenkin ottaa tämän ihan muuhun käyttöön.


3 kommenttia:

 1. Tulipa siitä hieno! Kannatti urakoida tuo ufo loppuun, olet tainnut manailla sitä aina silloin tällöin? Minun selfieyritelmiin tunkee aina megakaksoisleuka mukaan kun yritän katsoa alaspäin tai jotain. En taida olla ihan selfieainesta siis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Kyllä sitä on tullut manailtua kerran jos toisenkin, mutta jääräpäisyys kannatti jälleen!
   Minun selfieihini tunki outo tunnistamaton hahmo, joka näytti karanneen kauhuleffan roolituksista. Onneksi sen sai rajattua pois ;-D

   Poista
 2. Vau, miten upea liivi! Kyllä kannatti saattaa valmiiksi.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.