tiistai 24. maaliskuuta 2015

BVB

BVB eli der Ballspielverein Borussia 09 e.V. Dortmund on poikani suosikkijoukkue. Eihän nämä värit ihan täysin oikeat ole, mutta tällä värityksellä ollut raitaveikka sukelsi ostoskärryihin joskus viime vuoden puolella. Lanka kelpasi junnulle sukkiin, ja niin alkoi äiti kilkuttaa toivesukkia siroon 43 räpylään.

Perussukat kokoa 43, 7veikka, puikot 3½, magic loop 
10 s kärkialoituksella -> 56 s, varressa 58 s, 114 g

Samaan aikaan sukkia tehdessäni kävimme pojan kanssa läpi tiukkaa analyysia hänen harrastuksestaan jalkapallosta: tavoitteista ja kuinka niihin päästään.  Yllätyimme suuresti miten realistisesti ja analyyttisesti 14-vuotias osasi hahmottaa asioita ja uskalsi asettaa oikeasti suuria tavoitteita. Hän oli valinnut jopa valinnaisaineet seuraavalle vuodelle tukemaan tavoitteita, nyt selvisi syykin pitkän saksan valintaan... 

Tein sukat tapani mukaan magic loopaten yhtä aikaa, ja näköjään onnistuin ottamaan langat toisesta kerästä päältä ja toisesta sisältä. Tästä kuvasta näkee miten erilaiselta sukat näyttävätkin vierekkäin asetettuna. Ja "rähinät" eli nuo kapealahkeiset Adidakset piti saada ehdottomasti kuvaan mukaan. Kuuminta hottia meidän korkeuksilla futisteinipiireissä.  


"Ei mut vähänks siistit, nää on just hyvät" oli pojan kommentti. "Kuka pitää tommosia ampiaissukkia?" kysyi ukkokulta. Minä sulloin loppulangat takaisin tynnyriin ja palasin ufojeni pariin, ne odottivat edelleen uskollisesti :-) 


8 kommenttia:

 1. Kivat sukat. Oikeastaan hyvä idea aloittaa kerät tuolla tavoin.

  VastaaPoista
 2. Onneksi kelpasi pojalle :-) Ja tulihan noista ihan hauskat peilikuvinakin, eipä satu silmään jos kerrokset ei mene tasan.

  VastaaPoista
 3. Hienot ampiaissukat!:) se onkin varsinaista onnistumiseniloa jos jälkikasvu on tyytyväinen äidin tekeleisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tämä tapaus oli vähään tyytyväinen, palmikkosukkien saama täystyrmäys heti ekassa erässä ei kauheasti rohkaissut ;D

   Poista