sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Salaisuudet paljastuu...

Juuri ennen itsenäisyyspäivää sain postista paketin, jonka arvelin vahvasti olevan Salaisen Jouluystäväni lähettämä.
Niinpä odotin sitkeästi sitä rauhaisaa hetkeä, kun olisin yksin ja saisin rauhassa tutustua paketin sisältöön. Koska kyseessä oli SJY -kierroksen viimeinen paketti, lopulta selviäisi myös kuka on tämä Salainen Jouluystäväni! Olen seurannut Joulureen kautta pakettien saajia, ja yritellyt arvuutella -surkealla menestyksellä- myös omaa Jouluystävääni.
 
Vihdoin eilen pääsin paketin kimppuun, sieltä tuli esiin jouluinen kassi, joka pursuili yllätyksiä!
Mukana oli kortti, jossa sanottiin paketin menevän varman päälle: "Bingo!" kiljaisi tämä rouva nähdessään sisällön, sillä päällimmäisenä oli kerä samaa upeanpunaista 7veikkaa, jota sain jo edellisessä paketissa. Nyt saan sekä lapaset että  sukat tästä, jes! Tässä kuvassa jo värikin toistuu vähän paremmin oikeanlaisena. Sukkamalli jo kummittelee takaraivossa, tähän täytyy tulla palmikoita... eli kyllä, langalle on aina käyttöä! Neito omi kassin käyttöönsä, siihen majoittui hänen meille tekemänsä joulukalenteri, 24 salaperäistä lappusta joissa on erilaisia tehtäviä. Tänään oli vuorossa tonttujumppaa.
Ja kyllä, glögiä on juotu, ja tytär kattoi heti uudet glögimukin aluset lauantai-illan glögille ja hauskan tonttulusikan rusina-manteleille. Esikoinen kyllä kaivoi jo kerran lusikan pois tiskikoneesta ja luennoi äidilleen miten se ei kestä konepesua. Ja höpö höpö, pakkaus oli onneksi tallella ja poitsukin lopulta uskoi äitiään. Glühwein-fix on minulle uusi tuttavuus, Glühweinia olen kyllä juonut mutta tällainen teepussi -tyyppinen mausteseos uitettavaksi lämmitetyssä viinissä on jotain ihan uutta. Tämä pitää kokeilla jouluiltana ukkokullan kanssa, kun on saatu jälkikasvu nukkumatin seuraksi.
Jahas, ja kuva ei suostu kääntymään... olkoon sitten kyljellään.
 

 Paketin lähettäjäksi paljastui Terhi Vaikka mitä! -blogista, kiitokset ihanista paketeista joilla olet ilahduttanut. Koiruus kiittää haleista, ja blogisi perusteella lähtee isot halit takaisin sinunkin lenkkikaverillesi. Hyvin olit vakoilut suorittanut, ja lisäsin sinun blogisi seurattavien listalle.

Tämä oli ensimmäinen SJY -kierrokseni, ja olen pitänyt siitä kovasti. Harmittaa, että kaikkien kohdalla ei ole mennyt ihan yhtä putkeen, kiitokset Wiltsulle tämän ringin organisoinnista, tässä on ollut kyllä hurja työ!

 
 Lopuksi kuva puolen vuoden urakasta, olen saanut anopiltani lahjaksi jouluna ja nyt kesällä synttäreillä tällaisia tuikkukuppeja (miksikä näitä sanoisi...), neljä kaiken kaikkiaan. Ajatus oli laittaa ne kuistin ikkunoihin, ja suurin urakka oli saada ruuvattua seinään kiinni neljä kiinnikettä, joihin nämä sitten ripustettaisiin. Eino-myrskyn jälkimainingeissa sain tänään vihdoin pienehköllä kiristyksellä ukkokullan antamaan periksi ja tarttumaan akkuporakoneeseen. Paikoillaan ovat, tässä todiste!

2 kommenttia:

  1. Oli kiva kuulla et tykkäsit paketeista. Pelasin varman päälle kun huomasin et olet neuloja tyyppi ja teillä on ihana koiruus. Ja vähän lisäsin jotain jouluista.;) Toivotan sinulle ja perheellesi Rauhallista Joulua ja onnea uudelle vuodelle 2014!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, samoin sinulle! Koiruus on kyllä ihana, mutta tällä hetkellä hyvin yksinäinen. Seurankipeä spanieli keksii kaikenlaista jäynää, joten toivottavasti löydämme pian kaverin!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.