keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Tampereen messut


Tässä se on vuosi vierähtänyt, edellinen päivitys on tammikuulta Advent MKAL -huivin kuvia. Sitten iski ensin kuvausplääh kun en osaa mielestäni ottaa nättejä kuvia ja vähäinen valo toimi loistavasti tekosyynä olla ottamatta kameraa esiin.
Sitten iski tuotoskateus, kun kaikilla muilla oli hienoja taidokkaita neuleita (kekseliäästi kuvattuna) ja mulla vaan pukkas seiskaveikkasukkaa jämälangoista, rumia ja tylsiä kuin mitkä. Ei tehnyt edes mieli esitellä.
Kun olisi ollut luonnonvaloa ja vähän muutakin kuin perussukkaa esiteltävänä, kevät yllätti viherturaajan ja lapionvarsi houkutteli huomattavasti enemmän kuin se typerä kamera joka ei osaa ottaa kauniita kuvia. Siis kameran takaa ei löydy mitään vikaa...

Keskellä kauneinta kesää oli neulefestarit joissa kävin himoshoppaamassa 30 min verran ja osallistuin jälleen omaan tahtiini Tour de Sockiin, josta on nyt kahdet sukat valmiina, yhdet varsia vailla ja kolmet ei vaan napanneet. Enpä sitten blogannut näistäkään, kun en niistä seiskaveikoistakaan viitsinyt.
Syksy palautti viherturaajan sisätiloihin ja vei luonnonvalon, mikä ihana tekosyy jälleen olla tekemättä mitään. Syksyn mittaan huomasin, että aika moni on alkanut siirtymään blogista podcastaajaksi, ja blogit ovat hiljentyneet muutaman vuoden takaisesta hurjasti. Itse en koe luontevaksi äärimmäisen introverttina jutella kameralle, vaan jaan ajatuksiani mieluiten kirjoittamalla. Katselen kyllä podcasteja mielelläni aina kun on aikaa, varsinkin reissussa ne katkaisevat mukavasti pitkää työpäivää ja vievät ajatuksia vähän muualle.

Mutta nyt ajattelin marraskuun kunniaksi reipastua, ja laittaa lyhyttä raporttia Tampereen messureissusta. Saalis on tässä esiteltynä odottamassa avaamistaan, Succaplokin kerrosmitta unohtui ryhmäkuvasta.

Olin messuilemassa jo perjantaina neiti 13veen kanssa. Matkustimme junalla, ja hyppäsimme täpötäyteen messubussiin Stockan edestä. Neiti kierteli askartelukojuja ja minä vaanin lankoja, vaikka mitään en tarvinnut. Ekat langat sain kuitenkin "ihan ilmaiseksi", kun tein lehtitilauksen.


Ryhmäkuvassa vasemmalta: Teetee Pallas, Annie Yarn merino sock fingering, Primrose Yarn merino DK, Koukuttamon fingering merinosukkalanka  x 2, Handun merinosukkis fingering. 

Tapasin messuilla myös yhden työkaverini (sen ainoan jonka voin edes kuvitella tulevan tuonne messuilemaan!) ja eksyimme Taito Pirkanmaan kojulle ihastelemaan lamppuja ja himmeleitä. Melkein jo lähti tarvikepaketti matkaan, mutta juuri sitä omaa suosikkia ei enää löytynyt. Sen sijaan silmiin osui tarvikepaketit Pirkanmaan paikkakuntalapasiin, ja valikoimissa näytti olevan molempien vanhempieni kotipaikkakunnan lapaspaketit. Valitsin pitkän harkinnan jälkeen paketin äidin mukaan, sillä isän lapasissa oli puhtaita perusvärejä, äidillä vähän tällaisia murrettuja. Kun paketin mukana tuli myös opasvihko, pääsen tekemään molemmat -sitten kun inspiraatio iskee..
Pirkkalankaa Pirkanmaan paikkakuntalapasiin

Matkaseuralaiseni alkoi kitistä noin kahden aikaan, ja C-hallin katsomossa vietetyn jätskitauon jälkeen kävin vielä Lentävän Lapasen kojussa asioilla ennen kuin lähdettiin suunnistamaan kohti bussia. Messuilta tarttui myös muutama joululahjaksi menevä tuote, ja vaikka uskonkin ettei enoni tai hänen poikansa ole blogini aktiivisia seuraajia, jätän nämä lahjukset kuitenkin julkaisematta. Näin joulun alla kun tonttuja on kaikkialla, niin ei voi koskaan olla liian varovainen ;)

Ensi viikolla alkaa taas Heidi Alanderin Adventti MKAL, johon on jo ohje ostettuna ja langat valmiina!


2 kommenttia:

  1. Onpa mukava lukea kuulumisiasi pitkästä aikaa. Minäkin olen yrittänyt aktivoitua blogimaailmassa ja huomannut tämän maailman hiljentyneen huomattavasti. Tämä kuitenkin on minulle se luontevin tapa esitellä tekeleitäni joten täällä ollaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että joku vielä löysi tänne! Vähän on päivitystahti hiipunut alkuinnostuksesta, mutta uusien päivitysten aihioita on jo tyrkyllä...

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.