sunnuntai 1. helmikuuta 2015

610 g epätoivoa

 Nyt en tiedä pitääkö iloita vai ei, sain pitsitakin kasattua ja erehdyin sovittamaan sitä itselleni. Kyllä, se oli mulle aivan liian iso, niin kuin pitikin, takin koko on M ja mun yläosa on XS. Näyttihän se kamalalta ja roikkui rumasti. Mutta tämä epätoivon takki alkoi näyttämään ihan kamalalta silitti tai oikoi sitä miten hyvänsä.
Pitsitakki Novita Kaste, koko M, 610 g, puikot 3½.
 
Onneksi kuvakulma hieman vääristää takin mittasuhteita, ulkona on hurja lumipyry enkä uskaltautunut sinne kuvailemaan. Mutta nyt on eka ufo tuhottu! 
 
Jos näyttää järkyttävältä kälynikin päällä, niin antakoon meidän muorille marjanpoimintanutuksi.
 
Lankatynnyrini tilanne vain paheni tämän ufon valmistumisen myötä, sillä varastoitavaksi jäi melkein kaksi kerää lankaa. Olipa hyvä että varasin riittävästi...

Joen aika käy pitkäksi, eilen oli isä&tytär Mikkelissä pelireissulla ja tänä aamuna vein pojan puoli kuudelta Vaasaan suuntaavaan pelibussiin. Talossa on rauhallista ja Joe haluaisi hieman riehua. Täytyy tehdä asialle jotain syönnin jälkeen, kun vähän aikaa möyrii lumipallona suojalumessa niin on pojasta hetkeksi puhti pois! Ja niin on emännästäkin, kun ottaa lumilapion käteen.

Nyt palkitsen itseni ekan ufon kunniaksi lankatynnyrityöllä, etsin Ravelrystä huivimallia virkattavaksi varastolangoista lentokoneeseen . Tällä kertaa on aikaa istua koneessa, sillä lähden viikon työreissulle Kiinaan. Sitä ennen on ladattava pakastin ruoalla, että kotiin jäävät eivät kuole nälkään ;-)

7 kommenttia:

 1. Olipa taas hauska otsikko ;).
  Takki vaikuttaa mallilta ja neuleelta, joka kaipaa sisälleen takin kokoisen ihmisen, mutta myötäelin fiiliksesi sovitettuasi omaan kokoosi ylisuurta takkia.
  Joe-pojan ilme on paljon kertova, mutta onneksi lumihankikin lääkitsee - tuttu juttu täälläkin.
  Kiinaan työreissulle :o), toivottavasti on onnistunut reissu - kerrohan sitten kuulumisia Kiinasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan oikeassa: malli ei todellakaan ole edukseen kahta numeroa pienemmän otuksen niskassa (mikäpä oikeastaan olisi?) eikä oikeasti olisi pitänyt edes sovittaa.
   Lumihanki on erinomainen lääke tylsyyteen, ja hauskaa on kyllä itsekin seurata miten koiruudet sukeltelevat hankeen ja laskevat mäkeä :D

   Poista
 2. Because utilizing jimdo.com/ Game Killer On Computer Refer Will Decrease the lots From Game Killer Download APK Free PC, Android, iPhone Easily your mobile but It Will boost the Game Killer tons to Your computer which are Game Killer App readily available for android on your android Device.  VastaaPoista
 3. If you have limited space, doattend.com/ as well as seeking a simple child feeding chair Website without the extras that you pay even more for, Graco Contempo Top Best High Chairs in 2017 reviews child high chair.

  VastaaPoista