keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Melkein valmis

Pitsitakin osat ovat vihdoin valmiit, ja Bilteman hyppyruudukko pääsi taas hyötykäyttöön. Olin jo vähällä antaa itselleni luvan aloittaa jonkin pienen välityön, mutta järki onneksi vielä voitti. Onhan tässä ihan oikeasti vielä hivenen hommaa ennen loppupunnitusta, takki pitäisi koota ja reunuksiin virkata nirkkoreunus... joten juhlitaan ufon etenemistä vain ihan pienesti -tekemällä muita ufoja pingotuksen ajan.


Jälleen kerran voin vain huokaista helpotuksesta ja ihailla pingotuksen ihmeitä tekevää vaikutusta. Neulepinta ei näytä enää niin puhkihangatulta tiskirätiltä, vaan on jotenkin napakampi ja paremmin kuosissaan, Huh!


Jospa ottaisin tavoitteeksi saattaa tämä uffonen finaaliin tammikuun loppuun mennessä. Jotain tavoitetta pitää olla, sillä tiedän kappaleiden yhdistämisen olevan seuraava koetinkivi. Melkein yhtä hauskaa kuin työntää tikkuja kynsien alle... Mutta jos sitten tekaisisi vaikka yhdet pikalapaset, ihan vain lankatynnyrin tilanteen vuoksi. 

Uforintamalta ei muuta raportoitavaa, jatkan tilanteen tarkkailua :D

6 kommenttia:

 1. Pingoitus tekee aina ihmeitä. Kappaleiden yhdiastäminen taas on tylsää hommaa, ainakaan minä en kovin pidä siitä hommasta. Hyvällä malli takki näyttää olevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä on, että lankojen päättely ja kappaleiden yhdistäminen on monen mielestä niin tikkuista puuhaa? Vaikka suurin urakka onkin ohi kun yhdistettävät kappaleet ovat valmiina... on tämä ihmisen järjenjuoksu joskus aika mutkikasta ;-)

   Poista
 2. Todella hyvän näköinen takki on tulossa ja hyvin etenee, UFOt jo sinänsä on iso koetinkivi (ainakin meikäläiselle). Tsemppiä kokoamiseen, eipä se lukeudu minunkaan lempipuuhiini, siksi olen siirtynyt pääosin yhtenä kappaleena työstettäviin. Hih, mutta taitaisivat tikut kynsien alle olla sittenkin pahempi juttu... :d.
  Hyppyruudukko on loistava keksintö ja pilkkahintainen tuplanakin hankittuna käsityöliikkeiden versioihin, kiitti vaan vielä kerran apinoimastani ideastasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo yhtenä kappaleena työstettävät on vahvasti minunkin oppimislistallani kärkisijoilla, otetaan työn alle kunhan selvitään näistä entisistä...
   Täytyy muistaa käydä Biltemassa ostamassa toinenkin paketti, sillä kohta (no ei nyt ihan heti...) alkaa tulla huivien pingotus ajankohtaiseksi -hope so!

   Poista
 3. Kivan näköinen neulepinta takissa. Nyt vaan puristat takin valmiiksi, kun noin lähellä maalia jo olet. Jaksaa, jaksaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siitä kaikkine virheineenkin tuli ihan ok, lanka ei ehkä ollut ihan nappivalinta pitsineuleeseen, tai en vain löytänyt hyvää puikkokombinaatiota. Nyt voin paljastaa sen verran, että neula on suihkinut ja nirkkojen virkkaus reunuksiin on meneillään. Kissi Vähä-Hiilarin opein: jaksaa, jaksaa, painaa, painaa! :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.