keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kerää koko sarja!

Päivitetäänpä hieman Kyjyn tilannetta, 20.10. eli maanantaina oli viimeinen päivä saattaa kaikki 20 työtä aluille. Odottelin talvi-Novitaa mahdollisien must-have -töiden varalta, mutta onnekseni totesin ne liian työläiksi tähän tempaukseen. Siispä sunnuntaina kaivelin viimeiset vapaat riittävän pitkät 3½-pyöröt ja vanhoja seiskaveikan jämiä tasan 50 g ja aloittelin lapaset.
Kyjy#20: koiranulkoilutuslapaset vanhasta 7veikasta, 4 s kärkialoituksella
 
Kudin käväisi tänään töissäkin, kun olin luvannut näyttää naapuriosaston assarille kuinka tehdään kaksi sukkaa yhtä aikaa. En onnistunut vakuuttamaan että tässä ei voi mennä sekaisin, onneksi en ole myyntitehtävissä, voisi näillä kyvyillä kauppa käydä aika huonosti ;-)
 
Alla on näkymä valmiista kattausliinasetistä. Yksittäisiä kuvia on täällä jo vilahdellutkin, ja kahdeksan näitä syntyi loppujen lopuksi. Tämä oli jämälankaprojekti, jonka seurauksena oliivinvihreä Tennessee loppui (viimeiseen liinaan piti jo kaivaa vanhoja varastoja, sävyeroa ei onneksi huomaa) ja Huvilaa jäi vajaa puoli kerää. Ei paha.


 Kyjyt #4, 10, 11, 12, 13, 15, 16 ja 17. Kattausliinoja Tennessee+Kotiväki/Huvila


Koko läjä punnituksessa, langankulutus 660 g eli keskimäärin 82,5 g/kpl.
 

Kyjy on nyt yli puolen välin, 11 työtä valmiina. Loppuja punnerran valmiiksi niin paljon kuin suinkin ehdin, mutta nyt on jo selvää että ensi vuosi tulee jälleen keskittymään ufoiluun. Ehkä jo seuraavalla kerralla opin laatimaan realistisen listan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.