lauantai 25. lokakuuta 2014

Onnistunut jämälankatyö

Näköjään on mahdollista selvitä jämälankatyöstä ilman lisäostoksia, sain nimittäin koiranulkoilutuslapaseni valmiiksi, ja samalla tuhottua viimeiseen pätkään 50 g pastelliraitaista 7veikkaa. Vähän piti peukun kärkiin kaivella lankavarastojakin. Ei paha! Tässä kuvattu vielä päättelemättöminä, piti ehtiä hyödyntämään pieni auringon pilkahdus. Nyt lapaset on jo siistimmän näköiset eikä langanpätkiä törrötä sieltä täältä.
Kyjy#20 koiranulkoilutuslapaset 7veikasta
4 s kärkialoituksella, 5 s jätetty peukalolle, 3½ puikot, 50 g.
 
Eilen kävin kampaajalla laittamassa taas kutrejani ojennukseen. Kyytiä odotellessani poikkesin Suomalaisessa Kirjakaupassa, kun niin monessa blogissa oli kehuttu tarjouksessa olleita käsityökirjoja. Valikoimaa oli vielä, ja mukaan lähti joulupallokirja.

Kirja odottelee nyt takan kulmalla lukijaa, tämä kansikuva saa taatusti ukkokullan reagoimaan ;-D
Yhden palleron olen kutonut aikaisemmin, ja into olisi tehdä lisää. Tämmöinen possunen olisi ainakin söpö:

Intoilin jo tästä itselleni joulukalenteria, joka päivä uusi pallo... realismi onneksi voitti. Ei minun käsilläni saati runsaalla vapaa-ajalla. Samaan karahti myös huippuidea joulukorteista... ei taitaisi Itellakaan tykätä meikäläisen pulleroista kirjekuorista.

Malleja riittää, helpompaan ja vaativampaan makuun. Ehkä sitten ensi jouluksi?

2 kommenttia:

  1. Tuo on jännä kirja. Itse lainasin sen kirjastosta =) Kirja-alesta ostin aiemmin sen Neulo kesä kotiisi kirjan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä on kyllä hyvä sana kuvaamaan tuota, kiva lukea pallojen tarina, ja mistä eri kuviot ovat peräisin. Kirjassa on mukavaa joulutunnelmaa, vaikka ei tulisi enää yhtään palloa tehtyäkään :-)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.