lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kirjoneuletta nurjilla silmukoilla? Not!

Ahdistukseni viimeisen ufotuksen kanssa alkoi viikko sitten perjantaina, kun slipoveri saavutti mitan jossa se piti jakaa etu- ja takakappaleeksi. Olin siis Laiscimus Maximus -tyyliin tehnyt kirjoneuletta suljettuna neuleena. Takaraivossa kyllä jyskytti tieto että tätä hauskuutta kestää vain rajallisen ajan, mutta so not, asioilla on taipumus aina järjestyä.

Onneksi akuutimpaan hätään iski kunnon flunssa, maanantai-iltana klo 21 kun olin saanut bodattua 4 kassillista ruokaa talouteen, pojan pois futisharkoista iltatoimille ja seuraavan päivän sopan hellalle kiehumaan. Silloin tuntui kuin olisi kumautettu rautaputkella otsaan, ilmoitin lähteväni nukkumaan ja seuraavan kerran aloin kokeilla pystyssä pysymistä eilen. Täystyrmäys suoraan ensimmäisessä erässä, sanoisin. Ei ollut mielessä ufot eikä kirjoneule kuin vasta tänään, kun vääntäydyin taas lauantain lempiharrastukseni pariin:
Niinpä se kävi taas että hätä keinot keksii, kuka nyt viitsii väkertää kirjoneuletta nurjilla silmukoilla, kun voi kutoa myös vasenkätisesti! Ja koska parhaillaan piti jännittää ettei Everton vaan saa maaleja, niin systeemi piti keksiä ihan itse eikä kurkkia googlesta. Pienen pähkäilyn jälkeen homma lähti etenemään, ja tämä ufo taas edistymään. Vappuaatoksi se ei kyllä valmistu, ja jollei pingotus todella tee ihmeitä niin ei tästä mitään ykkösneuletta kyllä tule, välttää kyllä puutarhatöihin. Mutta pura en, enkä kesken jätä!

2 kommenttia:

 1. No huh huh, minkä täystyrmäyksen uhriksi jouduit - toivottavasti tauti nyt lähtee yhtä salamana kuin tulikin.
  Kiitos tuhannesti, ratkaisit juuri ongelmani! Höh, miten ei päähäni pälkähtänyt hoitaa tulevaa kirjoneuleongelmaa vasenkätisesti.
  Kyllä slipoveristasi hyvä tulee ja lisäksi värjäämäsi langat ovat niin herkullisen värisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tämä tästä, vähän on vielä väsynyt olo mutta tänään täytyy jo yrittää ulkoiluttaa koirapoikaakin paremmin.
   Ja olepa hyvä vain, vasenkätinen kutominen on yllättävän helppoa kun pääsee vaan jyvälle. Enpä ole tätä tullut ennen ajatelleeksi, vaan manaillut vain langankiertojen kanssa. Vanhaksi piti elää ennen kuin helpotus löytyi ;-)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.