perjantai 2. toukokuuta 2014

Vähän toisenlaista käsityötä

Kotiimme on muuttanut uusi asukas, Joe:
Tässä "virallinen" poseerauskuva kasvattajan pihalta
Kävimme hakemassa Joen kotiin viikko sitten perjantaina, ja nyt harjoitellaan kovasti sisäsiisteyttä, istumista ruokakupille ja oven eteen, hihnassa kulkemista ja kontaktia. Reipas pikku-ukko, ja Harry rakastaa telmiä uuden kaverin kanssa.

Niinpä puikot eivät ole juuri heiluneet viimeaikoina ja kuten arvelin, viimeinen ufo on edelleen puikoilla. Kevät houkuttelee enemmän haravan varteen, joten vietänkin vapaa-aikani (minkä???) ulkona kuopsuttelemassa. Nyt siis kaverina on pikkuinenkin kuoputtaja joka keräilee innokkaasti kuivaneita kasveja suuhunsa.

Pääsiäisen vietimme Saksassa, siellä kevät oli jo taittumassa kesään, Cochemissa kukkivat omenapuut näin komeasti!
Lapset toivoivat näkevänsä linnoja ja futista, joten kävimme Moselin varrella olevassa Burg Eltzissä sekä Rheinin varrelta löytyvässä Marksburgin linnassa. Futista seurasimme sekä Frankfurtissa että Dortmundissa, natürlich :-)
Katsomossa oli huikea tunnelma, molemmissa matseissa tupa täynnä (yli 40 000 ja yli 80 000 katsojaa) ja meteli sen mukainen. Poika oli saanut koulusta läksyksi bongata kannatuslauluja, ja niitä yritin opetella korva tarkkana. Onneksi nykytekniikka pelasti ja poika äänitti huutoja kännykälleen. Toki hieman valikoiden, näytteiden perusteella BVB:n kannatusbiisit ovat joko marssimusiikkia tai saksalaista humppaa ;-)

Matkalla oli toki käsityö mukana, aloitin taas kesävirkkuun... tein sitä vain lentokoneessa, sillä Saksassa halusin mieluiten ihailla upeita maisemia jokilaaksoissa.

 Kesää kohti mennään, vaikka Vappuna satoikin pari lumihiutaletta. Täällä siis ollaan edelleen, vaikka blogi onkin ollut hieman tausta-ajolla. Ja voi olla että hieman erilaisia käsitöitä tässä "raportoidaan" lähiaikoinakin ja langat jatkavat marinoitumistaan kaikessa rauhassa!

16 kommenttia:

 1. Oih, miten herttainen Joe-söpöliini teille kotiutui. Hurjan paljon onnea uudelle käsityölle! Puuhan riittäminen on taattu ;).
  Postailethan ainakin tulokkaan kuulumisia, vaikka puikot eivät juuri ehdikään heilua lähiaikoina.
  Pääsiäismatkanne Saksaan kuulosti oikein mukavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :-)
   Vähitellen alkaa päivärytmi löytyä ja upea keli on mahdollistanut tuntikausien ulkoilun. Pentu tuntuu olevan aika rohkea ja omapäinen, ja tekee jo tutkimusmatkoja pihalla omin päin. Luoksetulon vahvistamista pitäisi siis harrastaa ja paljon!
   Saksan reissu oli kiva, kelit suosivat ja ruoka oli hyvää ;-)

   Poista
 2. Ihana, suloinen pikkupoitsu.
  Mielenkiinnolla odottelen pentupäivityksiä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy yrittää pysyä kameran kanssa pennun perässä, nappula kasvaa kohisten! Enköhän ehdi tännekin jonkun postauksen laittaa, vaikka vain itselle muistiin mitä on opittu ja miltä naskali milloinkin näyttää.

   Poista
 3. Ihan hauvasöpöliini! Onnea uudesta perheenjäsenestä! Reissukin kuulosti ihanalta. Pentupäivityksiä odotellessa, neuleet kyllä pysyvät korissaan ja kasvavat isoina sitten uusiksi ufoiksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Onnistuupa edes jokin kasvatus... ufotarhuri, hih!

   Poista
 4. Kaunis uusi asukas teille on tullut <3

  VastaaPoista
 5. Syötävän söpö Joe. Onnea perheen lisäyksestä.

  VastaaPoista
 6. Pitkästä aikaa ehdin vähän blogeja tutkailemaan. Mikä söpöliini teille onkaan muuttanut! Onnea vaan uuden perheen jäsenen johdosta!

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihana koiruus teille onkaan muuttanut! Meidän koiravanhus poistui luotamme 17.5, ja silloin päätimme, ettei meille tule enää koiraa. No - melkein kaksi viikkoa tässä meni, ennen kuin mies sanoi, että taidetaanpa hankkia uusi karvakuono. Olin iloisesti yllättynyt siitä, että aloite tuli miehen puolelta.... Mukavaa kesää teille Joen kanssa!

  VastaaPoista
 8. Onnea aivan uudesta ihanasta tulokkaasta =)

  VastaaPoista