lauantai 9. marraskuuta 2013

SJY n:o 2

Olin haljeta uteliaisuudesta, kun tyttäreni toi perjantaina postin mukana minulle paketin...
Jätin paketin kuitenkin odottamaan rauhallisempaa avausajankohtaa, sillä arvasin tämän olevan Salaisen Jouluystäväni lähettämä. Poika tivasi paketin sisältöä, mihin oli helppo vastata "ei aavistustakaan". Melkein murkkuikäinen tuhahti, että yleensä postista saadaan vain paketteja joiden sisältö ja lähettäjä tiedetään. Juu, mutta nyt äippä ei vain tiedä ;D
 
Tänään sain muun perheen ulkoistettua futisharkkoihin, koira on lenkitetty, pesty ja kuivumassa odottelemassa trimmausta, joten nyt hetkeni koitti. Paketista tuli esiin kolme pakettia ja kortti, jännää!

Kortissa Salainen Jouluystäväni toivoi, että löydän paketeista jotain mieluistakin. Voi ystäväni, voit olla siitä varma, sillä edellinen pakettisi osui erinomaisesti kohdalleen ja kyllä, "lanka-immeisiä" ollaan. Ensin avasin pienimmän paketin.
Tämä tuli juuri oikeaan aikaan, tällä lahjotaan sprinkkupoika pysymään aloillaan takkujen selvittelyn ajan. Ja niitä takkuja muuten riittää juuri nyt, kiitos kostean kurakelin.

Seuraavaksi avasin keskikokoisen paketin, paperissa lenteli kaunis enkeli, ja nauhojen koristeena oli joulunpunainen omena, jonka ripustin keittiön ikkunanpieleen
Paketti oli pehmeä, ja sisältä löytyi ihana jouluinen essu sekä paketti hauskoja jouluservettejä, nämä tulevat käyttöön heti glögikauden alkajaisiksi! Ja sehän voisi olla vaikka jo huomenna..


Jäljellä oli vielä isoin paketti, jossa oli herkullisen punainen kerä 7veikkaa, kaksi virkattua ja tärkättyä "3D"-tähteä sekä lakua. Laku tulee katoamaan takkujen selvittäjän suuhun heti kun tästä pääsen :D Tähdet päätyivät myös heti esille koristeiksi, niiden tekotapa pitää kyllä vielä selvittää... Ja lanka, se on tosi mieluisa! Ensin ajattelin tehdä siitä itselleni palmikkoiset pitkävartiset  joulusukat, sitten mielinkin lapasia, tämä suorastaan huutaa päästä puikoille! Aivan ihana väri, joka valitettavasti ei toistu lähellekään oikeana tuossa kuvassa.

Tuhannet kiitokset Salainen Jouluystäväni, olet kyllä mestarivakooja. Tämäkin paketti oli kuin tilaustyönä juuri minulle tehty, kiitokset sinulle viikonlopun piristyksestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.