maanantai 12. elokuuta 2013

Pre-season match

Lauantaina oli Tärkeä jalkapallokauden avaus, kun Arsenal ja ManCity pelasivat ystävyysottelun stadikalla. Aivan kuten hekin testailivat kokoonpanojaan, myös kotikatsomo piti virittää kuntoon tulevaa kautta varten:
Aivan! Puikot pysyivät kädessä, ja yllä palanen aikaansaannosta. Käsi ei nyt mitenkään erityisemmin kipeytynyt, tosin viikonlopun riehumisen jäljiltä on vaikea tehdä tarkkaa analyysia.

Kotimainen kausi alkaa olla loppupuoliskolla, ja lauantaina tytär 9 v pohti seuraavia asioita:

Jos oisit MM-kisoissa tai sellaisessa tärkeessä turnauksessa, kumman ottasit: pallon mahaan niin et ilmat lähtee pihalle vai et vastustaja tekis maalin ja voittas ottelun?

Entä kumpi olisit: tähti vai kapu?

Päädyimme samoihin valintoihin: pallo kapun mahaan :D

8 kommenttia:

 1. Hmm, jätin kommentin kyllä edelliseenkin postaukseesi, mutta se näyttää kadonneen. No, eipä se mitään älykästä ollutkaan =) Mutta hei, puikot pysyvät kädessä! Hyvä, hyvä! Siitä vaan pikku hiljaa, elä rasita käpälää liikaa aluksi. Vähitellen kun lisäät harjoitusmääriä niin olet kohta taas huippuiskussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että kommenttisi katosi bittiavaruuteen :-( Niitä on aina niin mukava lukea.
   Voi kun malttaisi edetä vähitellen, into olisi kova pitkän tauon jälkeen. Mutta täytyy yrittää pitää mielessä viisas neuvosi, muuten ollaan taas lähtöruudussa.

   Poista
 2. Mää en niin tosta urheilusta ymmärrä mutta nuo puikot on tutummat. Ehkä sen käden turnaus kestävyys kehittyy. Harjoitusta vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän asia ole juuri niin, harjoitusta vain, mutta maltilla. Ja se juuri ei ole ihan sitä ydinosaamista, kun kunnon draivi iskee päälle ;-)

   Poista