keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Inspiraatiota blogeista

 

Lomani puolivälin koittaessa alkoi poitsullakin kahden viikon harkkatauko, joten ehdin vähän vilkaista ympärilleni täällä kotonakin. Järkyttävää! Kodista on pikku hiljaa muodostunut varikkoalue, jossa käydään syömässä, nukkumassa ja suorittamassa vaatehuolto. Eipä ihme että minusta on jo pitkään tuntunut että pyörin lähinnä keittiö-kodinhoitohuone-eteinen -Bermudan kolmiossa, johon tuntuu sekä keskittyvän että hukkuvan koko maallinen omaisuutemme.
 
Surffailin katselemassa kuulumisia blogeistanne (juupa juu, näinhän se homma hoituu...) ja ihailin Tikuttimen raivausoperaation etenemistä. Tuollaista tarvittaisiin meilläkin!

Lataa FOT55FA.JPG (275,1 kt)Ensimmäisenä hyppäsi kirjaimellisesti silmille meidän pienempi vaatehuone, johon on tungettu kaikkea rompetta (leluja, pieniä vaatteita, askarteluja...) mitä ei tarvita juuri nyt eikä varmaan enää koskaan.

Lisäksi siellä säilytetään vuodevaatteita ja lakanoita, mikä aiheuttaakin ongelman aina lakananvaihtopäivinä. Lakanat ovat siis kaiken sälän alla siististi hyllykössä, tuossa heti ovesta vasemmalla. Onneksi kännykkäkamera armahtaa, ja kuva on erittäin epäselvä.

Lataa FOTC21C.JPG (271,5 kt)Lajittelin neljä isoa muovikassillista vaatetta UFF:n laatikkoon vietäväksi, yksi pieni pussi naapurin neidille ja, iso pahvilaatikollinen veljenpojille. Leluja lähtee yksi säkillinen kierrätykseen, molemmille lapsille säästettiin yhdet pahvilaatikolliset, ja veljenpojille yksi laatikollinen. Roskiin meni suoraan yksi muovikassillinen ja yksi kassi paperikeräykseen. Kun laitoin sivuun vielä mökille vietävät tyynyt ja makuupussit, lakanahyllyllekin tuli jälleen näköyhteys. Totesin myös hamstranneeni huomattavan määrän kankaita, joita voisin yrittää tyrkyttää koululle, jos huolivat. En ikinä saa tuota määrää kankaita kulumaan minun ompelutaidoillani, ja jos joskus tällainen ihme sattuisikin, luotan että kangaskauppoja on edelleen olemassa.

Jotta ei mene ihan siivoamiseksi sekä loma että blogi, voin ylpeänä esittää kappa ver2 ensimmäisen osan valmiina:
Lataa FOTED54.JPG (217,3 kt)
On se valmis, valmistui kentän laidalla lasten futisharkkojen aikana, enkä raaskinut nolata lapsiani enempää levittelemällä pitsiverhoa jalkapallokentälle kuvan ottoa varten. Myttäsin vain tuotoksen syliini ja nappasin kuvan kännykällä vaivihkaa. Pari tälle verholle on jo hyvällä alulla, käväisimme yhteisen lomaviikon alkajaisiksi pohjoisessa, ja matkallahan oli aikaa vaikka virkata!

6 kommenttia:

 1. Olen hengessä mukana sun raivausoperaatiossa - itse muutin 2 viikkoa sitten eli tuo kuulisti niin tutulta. Multakin lähti tavaraa kiertoon aika paljon..

  Onnea pitsiverhon valmistumisesta! Valitettavasti en saanut kuvaa näkyviin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea uuteen kotiin! Muutto on hyvä hetki kunnon inventaariolle, jos vain on aikaa. Aikoinaan tähän muuttaessamme aloitin karsimisen muka hyvissä ajoin, mutta paljon jäi silti kampetta läpikäymättä. Mutta eipä aika ole tilannetta muuttanut miksikään :-)
   Yritän saada verhosta paremman kuvan oikealla kameralla, jospa se näkyisi blogissakin.

   Poista
 2. Hihi, nytpä jäi karannut inspiraationi suoraan rysän päältä kiinni, se olikin vasta matkalla teille kun sitä viimeksi huhuilin :D. Mielelläni sitä sinulle lainaan. Toivottavasti täällä oli tarpeeksi hyvä koti palata takaisin, kun on teillä hommansa hoitanut ;).

  Miten ihmeessä sitä tuleekin hillottua nurkkiinsa kaikkea tavaraa, jota ei koskaan enää tarvitse. Rakkaat muistot kun säilyttää, joutaa muu kiertoon.

  Kiva, että olet hiukan ennättänyt käsitöidenkin pariin, onnittelut verhon valmistumisesta!
  Ehkä minäkin viikonvaihteessa muutaman rentoutussilmukan pistelen puserooni.
  Ja tämä uusi velallinen kiittää onnitteluista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu olevan kovin liukasta sorttia tämä inspiraatio, tai sitten se on lähtenyt takaisin teille :D Sain tänään sentään reissuväsymyksestä huolimatta jääkaapin kuurattua, se kun oli sopivasti tyhjillään odottamassa täydennystä.

   Sanopas muuta tuosta tavarasta, vaikka kuinka yrittää kierrättää ja tyhjentää välillä ovesta uloskin päin, jostain sitä tavaraa aina vain siunaantuu lisää. Lisääntyyköhän ne keskenään kaappien kätköissä?

   Poista
 3. Hei, jos sitä inspiraatiota näkyy vielä teillä päin niin lähetättekö sen seuraavana meille? Olis niin tervetullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri nyt tuntuu riehuvan pikkuneidin huoneessa, yltynyt jo niin rajuksi että huonekalut siirtyvät paikoiltaan ja edessä on ostosreissu Ikeaan ;-) Joutaisi jo eteenpäin, käy kalliiksi!

   Poista