keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Läpättimet valmiit!

Kesähelteillä ensimmäisten valmistuneiden KyJyjen joukossa oli neidin toiveiden mukainen löröpipa. Langaksi valikoitui fuksianpunainen Isoveikka lähinnä värin perusteella, oletan. Loppulangasta toivottiin kämmekkäitä, jotka päätyivät puikoille viimeisenä aloituksena muutaman mutkan jälkeen.

Isoveikka ja pieni kapea käsi ei ole ehkä ihan se paras yhdistelmä, mutta tärkeintä oli saada pipa ja kämmekkäät samaan kuosiin. Kämmekkäät jäivät startin jälkeen aloitettujen laatikkoon odottamaan parempia aikoja, jotka koittivat kun tuskastuin Woolin näpertämiseen ja piti saada jotain nopeasti etenevää. Kämmekkäät valmistuivat ennätysvauhtia, mallineuleena 2o2n kämmenpuolella, ja kämmenselälle oikeilla silmukoilla kahden silmukan palmikkoa. Ja luonnollisesti Magic loopina.

Neidon mieli on ailahtelevainen, tai sitten vain nopeasti viilenneet kelit saivat toivomaan "läppälapasia", eli lapasia joiden kärjen saa auki. Peukaloon en suostunut enää läppää väsäämään, sen verran karmea viritys tuli tuosta sormiosastakin... lankaa jäi sormivirkkaukseen noin 25 cm, joten lähellä oli joutua tämänkin langan kanssa ikuiseen jämälankakierteeseen. Ja lopputulosta voitte ihailla tästä, väri on vääristynyt kivan oranssiksi???

Viimeksi jo kerroin sen pikkunutun valmistuneen, tässä todistusaineistoa siitä, että napitkin ovat paikoillaan ;-)
Haruni etenee tasaista tahtia, etenemistä on vauhdittanut mukavasti pojan futsal -leiri, joka kestää päivittäin 1½ tuntia. Mitäpä sitä äiti näin sateisena päivän keksisi, kuin nappaa kutimen kainaloon ja antaa flow:n viedä. Onneksi sain järjestymään itsellenikin tähän viikon loman, vaikka se kuluukin kotitöiden ja kuskauksen merkeissä, saa ajatukset edes hetkeksi pois työasioista. Viikon ainoa "must to do" tuli juuri hoidettua, kun miesväki lähti viemään kaatopaikkakuormaa. Ihmeellisesti sitä vain kerääntyy nurkkiin kaikenlaista omituista, nytkin kärryn täytti vanhat patjat ja maalatut laudanpätkät.

9 kommenttia:

 1. Valmista pukkaa täälläkin koko ajan! Kieltämättä tuossa välillä tuntui jo itsestäkin siltä, että tarttis kaivaa lapaset esiin. Nyt on sentään taas vähän "lämmennyt". No, kaikki on suhteellista.

  VastaaPoista
 2. Aina on hyvä olla jemmassa lapas- tai sukkakudin pahan päivän varalle :-) Rotjakkeesi edesottamukset ovat pitäneet jännityksessä kunnon trillerin tavoin!

  VastaaPoista
 3. Osallistun arvontaan yhdellä lipulla.

  Terveisin Neulomon Binnea

  VastaaPoista