perjantai 14. syyskuuta 2012

Huivilankavaihtopakettini Kisalta

Ja aivan ensiksi minulla on taas ilo toivottaa tervetulleeksi pari uutta lukijaa! Tervetuloa koiruuksien pariin ;-)
Keskiviikkona töistä tullessani minua odotti kotona paketti Kisalta, jännitystä oli pakko pitää yllä iltaan asti, sillä pojalla oli jo kova kiire harkkoihin. Esikoisen harkkojen aikana kävin viemässä omat lankavaihtopakettini postipojan ystävälliseen huomaan, ja kävimme neidon kanssa shoppailemassa läheisessä ostarissa. Tärkeimpänä ostoksena oli kassillinen kahvia ja maitoa työpaikalle, oli vuoroni taas täyttää kaappeja. Sain osakseni pitkiä katseita, kun tyttäreni ei-niin-pienellä äänellään tokaisi: on ne sun miehes sitten kovia kittaamaan kahvia!

Illalla sain sitten hieman omaa aikaa paketin avaamiseen, sieltä kurkkasi ihana kissa kortista, pussillinen lempparisalmiakkiani (pussi ehti vajentua ennen kameran löytymistä) ja taas uusia lupaavia lankatuttavuuksia:
Takana vyyhti Aade Löngin vironvillaa upeissa leiskuvissa väreissä, tästä mulla onkin jo selkeä mielikuva mihin päätyy:-) ja kaksi kerää unelmanpehmeää Holst Garnin villa/puuvillasekoitetta kauniissa ruskean sävyissä. Näille täytyy löytää Juuri Se Oikea malli, monta ehdokasta on jo mielessä. Kiitokset Kisa, pakettisi ilahdutti kovin!

Näin syksyn myötä alkoi taas osa-aikainen eräyhärin elämä, eli mieheni lähti keskiviikkona nuoremman koirapojan kanssa pohjoiseen lintumetsälle loppuviikoksi. Ensimmäiset raportit ovat kertoneet jungsterin toimineen mallikkaasti, ja teeripaistia olisi jo tulossa. Omasta koirasta haaveileva neiti on nyt suunnannut kaiken energiansa koiravanhuksen viihdyttämiseen, papparainen on jo lenkitetty ja ruokittu kun olen tullut kotiin, turkki on harjattu kiiltäväksi ja selvitetty roskista.

Puikoilla on sitkeästi roikkunut pikkupojan nuttu, edistyminen on ollut tuskastuttavan hidasta, eipä auta muu kuin painua sitkeästi vain tikuttamaan päällepuskevasta neulepläähistä huolimatta. Oikein hyvää viikonloppua!

11 kommenttia:

 1. Ihana lankapaketti ja mitkä värit wow

  VastaaPoista
 2. Eikös vain! Lasten termein olen aivan "jouluissani" näistä saamistani langoista, kaikki ovat minulle uusia, ja ovat todellista väriterapiaa parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 3. Ihania keriä sait. Minäkin tavoitin postipojan tänään sopivasti, ettei mokoma postiin raahannut takaisin pakettia.. kiitos ihanasta huivilangasta ja paketista kokonaisuudessaan.

  VastaaPoista
 4. Mukava kuulla että pidit langasta, harmitti etten löytänyt kunnollista violettia liukuvärjättyä. Ja tervetuloa lukijaksi, kiva nähdä sinut täällä!

  VastaaPoista
 5. Mahtavan värisiä lankoja, hienon paketin sait!

  VastaaPoista
 6. Oo, erityisesti tuo Holst Garn näyttää himoittavalta. Kuola valuu täällä.

  VastaaPoista
 7. thanks you the article really helped me. I hope the articles that are made are useful for all of us.

  Cara Mengobati Penyakit Thalasemia
  Cara Mengobati Penyakit Aritmia

  VastaaPoista