sunnuntai 5. elokuuta 2012

Viimehetken virityksiä


KyJyn aloitusten takaraja häämöttää jo edessä, ja  nyt olen kahta aloitusta vaille valmis. Sain vihdoin inspiraation luoda silmukat neidin tunikaan, johon värit on valittu jämälankaosastolta.
Mallia on otettu kevään Modan malleista, ja jälleen kerran mitoitus, lanka ja ulkonäkö on tuunattu mieleiseksi = omiin lankoihin sopivaksi. Saapa nähdä mitä tästä väri-iloittelusta vielä tulee?

Ruutuvirkkaus -aloitus koki lopulta karun kohtalon, se päätyi purkoosin iskettyä takaisin kerälle.
Kapasta olisi tullut liian korkea, ja niitä olisi pitänyt tehdä ainakin kaksi, mikä olisi taas tarkoittanut "räpikkäiden" putoamista listalta. Ja sehän ei olisi ollut mahdollista, joten kappojen ilmestyminen ikkunaan siirtyy taas eteenpäin odottamaan parempaa mallia.

Ja on jotain valmistakin, neiti Pitkäsääri sanoi vihdoin "riittää!" joten säärystimet 7veikasta, 44 s 2o2n -mallilla nro 4 puikoilla kuluttivat valmistuttuaan lankaa 90 g. Tytär oli tyytyväinen, ja halusi jättää säärystimet kuvauksen jälkeen jalkaansa yli 20 asteen lämpötilasta huolimatta.

Tänään pitäisi järjestellä jotenkin vapaat 3½ puikot räpikkäisiin, ja laittaa alulle se viimeinenkin jämälankajuttu. Positiivisella mielellä ollaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.