maanantai 20. elokuuta 2012

Q1 KyJystä valmis

Eli ensimmäinen kvartaali KyJyä valmiina :-) Tervetuloa myös Simpuralle seuraamaan koiruuksiani, eli kaikkea mahdollista asiasta ja asian vierestä.

Viides valmis KyJyni ovat villasukat Neiti Pitkäsäärelle, pikkuneidin jalkaterä alkaa lähestyä jo äidin jalan mittaa, enää yksi numero pitää neidon erossa äidin kengistä. Talven jälkeen lienen perheen pienikenkäisin, nämä sukat on tehty mittatilaustyönä pitkään ja kapoiseen jalkaan 7veikasta 3½ puikoilla, 8 s kärkialoituksella, lopullinen silmukkamäärä 40 s.
Taas olisi siis 3½ puikot valmiina, sukellan aloituslaatikkoon penkomaan seuraavaa soveliasta uhria.

Viikonloppuna on tiedossa reissu Ouluun, opiskelujen aloituksesta tulee silloin 20 vuotta, ja kokoonnumme opiskelukavereiden kanssa muistelemaan menneitä ja suunnittelemaan tulevia. Osa porukasta on pitänyt tiiviisti yhteyttä, tapaamisia on ollut tähän asti kerran vuodessa joissa aktiivisimmat ovat käyneet jokaisessa. Itse olen ollut mukana pari kertaa kun tapaamiset ovat olleet täällä omalla paikkakunnalla, mutta nyt jätän perheeni jalkapallon pariin viikonlopuksi ja matkustan yksin pohjoiseen. Jotta maksimoin kutomisajan, olen järjestellyt matkani siten etten itse istu ratin takana ollenkaan ;-) Katsotaan millaista mutinaa puikkojen heiluttelu aiheuttaa kanssamatkustajissa!

2 kommenttia:

  1. Äh, onko teidän pakko saada noita KyJyjä valmiiksi koko ajan? Alkaa ahdistaa... mulla edelleen se samainen villapaita teettää tuskaa eikä mikään valmistu.

    VastaaPoista
  2. Kyllä se vauhti hyytyy täälläkin, kun alkaa kopan pohjalta tulla vastaan ne villapaidat, tunikat ja se harunikin tuli startattua. Ja siihen ei enää ole montaa pikkutyötä tehtävänä. Mutta toisaalta, mitäs haastetta olisi 20 sukkaparissa, no ehkä taistelu tylsistymistä vastaan?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.