sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Pikaraportti ufo-rintamalta

Valmistuneiden töiden bloggaus on nyt jäänyt täysin wappuhulinoinnin jalkoihin. Valmistellessani kameraa lasten synttärijuhlia varten muistikortilta löytyi kuvat liivistä, joka valmistui jo pari viikkoa sitten. 

Tämä on viides valmistunut ufo, Novitan ohjeella tehty slipoveri Rowanin Tweed -langasta. 

Slipoveri Rowan Tweed, 183 g, puikot 3½ ja 4.

Tässä vielä kuva koko neuleesta kiven päällä kuvattuna ei vain erotu parhaalla mahdollisella tavalla.
Lanka oli aivan mahtavaa, pehmeää ja kevyttä, ja tämä liivi ei jää hyllyn kätköihin. Lankaa jäi jäljelle reilut 200 g joten jälleen ollaan tutun jämälankaongelman edessä ;-)

Kuudes ufo eli langat tunikaan (no olikos tuo nyt ufo ollenkaan...) päätyivät takaisin lankatynnyriin. Ei sillä että siellä olisi ollut tilaa, päin vastoin, vaan totesin että en halua ihan niin synkkää väriyhdistelmää. Joutuu siis uudelleen harkintaan, mutta ehkä vielä joskus...

Viimeinen ufo eli jakkaran päällinen taas näyttäisi ajavan minua lankaostoksille. En ole osannut ollenkaan arvioida langan menekkiä, ja päätin vielä vaihtaa sivupalojen virkkauksen perinteiseen isoäidin neliöön. Virkkailen niin pitkälle kun lankoja riittää, otan vielä syväsukelluksen tynnyrin uumeniin jos sieltä löytyisi jotain korvaavaa lankaa. Yritän välttää uusien ostamista niin pitkälle kuin mahdollista!

Kun tämä ufotempaus näyttää tehonneen käsitöihin, mietin vastaavaa pihaufolistaa. Pihalta löytyy "pari nurkkaa" jotka kaipaisivat pientä viimeistelyä, ja yksi savolainen projekti, eli aloittamista vaille valmis. Taidankin aloittaa tämän päivän pihatyöt kierroksella kameran kanssa, ja kuvailen muutakin kuin silmuja ;-)

Keväistä toukokuun alkua kaikille, ulkoilma kutsuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.