torstai 24. heinäkuuta 2014

Kyjyilyä, osa "aloitukset"

Futiksen MM-kisat määrittivät voimakkaasti kyjy-töitäni: mallien piti olla helppoja, aloitettavissa ja keskeytettävissä missä vain, eikä virkkausta. Tämän tuubin aloitin kannustaessani raivokkaasti Hollantia pronssipelissä, virallisesti Kyjy #5
 
Lankana on Fabel, malli 3o2n niin kauan kuin kerää riittää. 

Kyjy #4 on yritys kuluttaa pois valkoinen Novita Kotiväki. Ideana olisi virkata yhdessä Tennesseen kanssa 3,5 koukulla pyöreitä kattausliinoja alias tabletteja. Aloitukseksi vaaditut viisi kerrosta sain nysvättyä futiskentän katsomossa odotellessani tytärtä harkoista. Tämän idean bongasin "prinsessajuttu"-blogista.

 
Helle on pitänyt meidät enemmän järven rannassa, Joekin oppi uimaan viikko sitten ja Harry rakastaa pitkiä uintilenkkejä soutuveneen perässä. Siinä saa liikuntaa sekä koira että soutaja. Pihaprojektit etenevät pikku hiljaa ja laajenevat hälyttävällä vauhdilla, kuumuus luo haasteita sekä kaivajalle että istutetuille kasveille. Töiden jälkeen on mukava kierrellä pihassa katselemassa nurkkia vähän eri kulmista ja hieman kuopsutella. 
 

Naapurikyttääjät Harry ja Joe
tällä kertaa vakoilemassa rannassa uimareita.
Veneeseen on hyvä kiivetä huilaamaan polskimisen lomassa.
 
Nyt olen vihdoin blogannut ekat kyjyt, tämä helle saa kyllä tehokkaasti vedon pois vieteristä. Kuulun siihen omituiseen vähemmistöön jonka mielestä +4 C ja tihkusade on ihan kiva sää. Kun elohopea kiipeää yli 20 C:n olo käy tuskaiseksi, vaikka vietänkin aikani mieluiten ulkona. Tänään tuli töihin jo eka soitto, jossa pyydettiin päästä kesken loman takaisin töihin kun on niin kuuma ;-)


9 kommenttia:

 1. Ihanat kyttäilijät! Minullekin riittäisi vähän vähempi lämpö. Onneksi järvessä lilluminen katkaisee valituksen aina hetkeksi. :) tsemppiä kyjyihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat -ja märkiä! Uinti hieman helpottaa koiruuksien oloa, ne raukat kun eivät osaa hikoilla, ja turkkia riittää trimmaamisesta huolimatta.
   Kiitos tsemppauksesta, minulla alkaa hieman puskea startiittia ekan deadlinen lähestyessä :-)

   Poista
 2. Naapurikyttääjät näyttävät aika terhakoilta =) Minä taas olen ikuinen palelija ja niinpä mitä lämpimämpi, sen parempi. Alle +20 asteessa olen koko ajan jäässä =D Meitä on niin moneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on niitäkin jotka nyt nauttivat, suon sen heille. Onneksi Suomen säätilassa on vaihtelua ihan laidasta laitaan, jokaiselle jotain!
   Täytyy yrittää ottaa kyttääjistä kuva kun he tarkkailevat terassilla naapureita, makaavat näennäisen välinpitämättöminä mutta kirsun liikkeestä näkee että mitään ei jää havainnoimatta...

   Poista
 3. Voi noita koiria. Tuo vielä tuskin ketään häiritsee elleivät ala kiikarit kuonon päällä naapureita vahtia:)
  Upeen värinen tuo fabel tuubi. Taidan itsekin olla tuo omituinsen vähemmistön edustaja. Niin kauan kun aurinko on pilvessä menee vielä hieman yli kaks kymmentäkin mutta suora auringon paiste on minulle liikaa. Keljuttaa että kesälomalla täytyy olla kotonaan helteen vankina. Ja sadetta kaipaisin vähintään, nurmikko on niin palanut ettei kärsi kohta paljain jaloin kävellä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Kiikarit kuonolla vois olla aika hauska näky :D
   Tuo yksinäinen Fabel-kerä on tullut "joulupukilta", sukkiin tarkoitettu mutta iloinen väri tahtoikin tuubiksi.
   Sadetta meilläkin odotellaan, kaikki tahtoo kuivaa pystyyn vaikka jatkuvasti kastelisi. Veikkaanpa että seuraavaksi meitä helliikin muutaman viikon sadeputki, kaikkea muuta onkin jo ollut.

   Poista
 4. Meillä oli sama suosikki pronssiottelussa;). Menee kivasti nuo Fabelin raidat tuubissa ja kattausliinoista on tulossa todella tyylikkäät!
  Super-ihana kuva naapurikyttääjistä, voisit kyllä lähettää tuon johonkin kesäkuvien esittelyyn tai kesäkuvakisaan. Aloin lukemani jälkeen kuvitella kiikareita kyttääjien kuonoille ja makeaksi nauruksi meni:d.
  Helteiden hellittämistä minäkin odottelen, en niistä hirveästi kärsi, mutta ne tekevät tahmeaksi kaiken työstäminen ja puuhista nautiskelu katoaa. Koirapoika tunkee itsensä auringonpaisteeseen kunnes on ihan läähkässä, omituinen otus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisi että koirat osaisivat välttää kuumia paikkoja, meilläkin Hartsa juoksee itsensä läkähdyksiin jos silmä välttää, ja sitten kieli roikkuu metrin verran ulkona :-(
   Nyt pitää naapurikyttääjät pitää tiukasti sisällä sillä naapurissa on rippijuhlat, ja näyttävät ruokailevan ulkona... se olisi oikein spanielin päiväuni!

   Poista