tiistai 15. lokakuuta 2013

SJY

Taisin jo aikaisemmin mainitakin, että liityin ensimmäistä kertaa Salaiseen Jouluystävään. Lohduttavaa huomata, että meitä aikuisia "jouluhulluja" (mieheni diagnoosi) on muitakin kuin minä. Tänään postilaatikosta löytyi Salaisen Jouluystäväni ensimmäinen paketti!
Salakuljetin sen hiljaa työhuoneen kätköihin odottamaan, että muu perhe lähtee päivän treeneihin, ja pääsen availemaan pakettia kaikessa rauhassa. Pitää vain toivoa, että valo riittää vielä kuvaamiseen. Totta kai kameran akku piiputti juuri kriittisellä hetkellä, ja piti turvautua kännykän apuun. 

Paketin sisältä löytyi kolme pakettia, jännittävää! Koira hääri tärkeänä ympärillä assistenttina, jaa miksiköhän?
Isoimmasta paketista löytyi koiran lemppariherkkutikkuja! Hartsa istahti kauniisti pää kallellaan odottamaan herkkuja, mutta enpä anna vielä... Ja kauniin punainen kerä Isoveikkaa, JEE! Tästä voisi tulla vaikka mulle pipa, sopisi just talvitakin väriin... pitääkin piilottaa kerä ennen kuin neito bongaa sen, hän kyllä keksii siitä vaikka mitä - itselleen.
Pienimmässä paketissa oli mansikantuoksuisia tuikkuja, jotka pääsevät heti tositoimiin, sekä paketti nenäliinoja, flunssa yrittää iskeä mutta eihän näihin raaski niistää!
Litteästä neliön muotoisesta paketista löytyi jouluisia servettejä, voi kun saisi jo käyttöön! Täytyy ensin käyttää syksyiset sieniservetit pois, ja asteittain kääntää kattausta jouluisempaan suuntaan, jotta välttyy miesväen teräviltä kommenteilta :D
 
Kiitokset paljon Salainen Jouluystäväni, pakettisi oli iloinen piristys ja todella mieluinen! Hyvin osui lahjat kohdalleen, jään jännityksellä odottamaan kierroksen etenemistä. Ja Harry kiittää myös tikuista!

2 kommenttia:

 1. SJY - kuulostaa kivalta :), en ehtinyt sellaista huomatakaan. Jäänpä seuraamaan kierroksen etenemistä.
  Yritän pinnertää itseäni puikkoihin ja saada jonkinlaisen blogin päivityksenkin aikaan, ei nuo muut kotoisat puuhani tunnu tekemällä loppuvan...
  Mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 2. SJY on oikein hauskaa, en ole ennen näihin "salaisiin" osallistunutkaan.
  Sinulla on kyllä tuota pinnertämistä riittänyt ihan ilman puikkojakin, mutta jälki on kadehdittavan upeaa, niin puikoilla kuin ilman!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.