sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tota öö....

Hameentekeleen tarina jatkui perjantaina, kun taas istuimme iltaa hyvässä seurassa hyvien juttujen kera. Uskoni lopputulokseen alkoi jo hieman horjua, purinkin jo puolet aikaansaannoksestani ja silti huomasin, että silmukkaluvut eivät ole sinnepäinkään mitä ohje antaisi ymmärtää. Nyt pääsin sentään jo siksak -osioon asti, ja tältä se näyttää:
Hivenen isot reikärivit on tulossa tähän hamoseen, tekeleen alla on printattu ohje todisteeksi siitä, etten tätä ihan omasta päästä vetele. Vakavasti harkinnassa on ottaa purkuun vielä kerran, ongelmana ei ole niinkään ohje vaan sen soveltava noudattaminen. Olen virkannut tätä tyttären uimakoulun aikana samalla vilkkaasti keskustellen, ja ehkä muutaman kerran on silmä hypähtänyt ohjerivillä väärään paikkaan tai mokoma nivaska on unohtunut täysin.

Kappa ver2 on sen sijaan hyppäämässä matkalaukkuun, huomenna käväisen Milanossa, valitettavasti ohjelma on tiukkaakin tiukempi, ja tuliaiset taitaa joutua taas ostamaan lentokentältä. Paluu on tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, ja keskiviikkona onkin normaali työpäivä, joten helatorstain vapaapäivä osuu oikein nappiin.

Eilen juhlimme lasten synttäreitä sukulaisten kesken, serkukset 1,5 ... 16 v ravasivat sulassa sovussa trampan ja kakkupöydän väliä. Illalla nautin hiljaisuudesta koiran kanssa lenkillä pienessä tihkusateessa. Kävimme tervehtimässä lenkkimme varrella laiduntavia alpakoita, joista vain yksi tuli tällä kertaa kurkkaamaan. Hauskoja otuksia!

4 kommenttia:

 1. Kiva, että edes yksi tuli moikkaamaan ;) Sä olet aika kova reissaamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy joskus napata kuva siitä kolmikosta, ne ovat todella uteliaita ja sympaattisia eläimiä, saavat hyvälle tuulelle.
   Normaalisti en matkustele näin paljon, nyt sattuu töiden puitteissa olemaan sellainen juttu meneillään, mikä vaatii hieman matkustelua. Tämäkin oli sellainen tiivis kaksipäiväinen reissu 5 tunnin yöunilla :(

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Äläpä muuta sano! Ja kun asenne on se, että pusketaan vain eteenpäin, tästä ei voi paljon odottaa ;-) Fiksumpi olisi jo purkanut koko roskan.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.