sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Bongauskisan voittajat

Etsittävä lukema löytyikin hurjan nopeasti, olin kuvitellut siihen kuluvan paa-aaljon pidemmän ajan.

Nipsutin löysi oikean lukeman, ja vasen käteni poimi arvontataskusta Binnean lapun. Onnittelut voittajille! Laittakaa yhteystietonne joko sähköpostiin 7.tjorven (at) gmail.com tai yksärinä Neulomon kautta. Laittakaa myös viestiin lempiväri, tietoa mahdollisista allergioista tms.

Viikonloppu on ollut yhtä autoilun juhlaa, pinnit ovat olleet hieman normaalia kireämmällä kun olen sumplaillut aikatauluja ja yrittänyt suorittaa huoltojoukkojen velvollisuuksia muonituksen ja vaatetuksenkin suhteen. Torstaille olin kaavaillut käyntiä kuntosalilla, mutta jäin eteiseen toppahousut jalassa toisten lähtiessä kun hoksasin kuopuksen olevan pulkkamäessä ilman kotiavainta. Vispasin sitten kuntopyörällä ja ähersin kuntopiiriä Candlefordin postineidin seurassa. Ainoa katsottavaksi luokiteltava ohjelma sillä hetkellä. Esikoinen on haastanut minut tekemään kanssaan joukkueen kotitehtäväksi tulleet kuntopiiri- ja venyttelyliikkeet, ja yllytyshulluna iskin heti haasteeseen. Pientä lisähaastetta tuo parin vuoden totaalitauko liikkumisessa, joten sitä pitää yrittää kuroa oma-alotteisesti kiinni. Tämän hetken tavoite on 2 min lankku, poika on jo päässyt 3 minuuttiin.

Onneksi voi aina piristää itseään langalla, ja rakettilankojen ensimmäinen satsi rantautui meille Poppelista
Siinä pitäisi olla langat pariin tunikaan, 400 g Safrania ja 300 g Alpacaa, nam!
Tässä vielä lähikuvaa muutamasta yksilöstä:
Lapasrintamalla on vilkasta, ekat look-a-like -lovikat odottavat peukaloita, ja toinen setti on jo puikoilla. Näistä lisää ensi kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti