sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Aktiivista lusmuilua

Tämä oikeiden, tekemistä kaipaavien töiden karttelu alkaa jo käydä työstä. Kotirintamalla mun pitäisi hyökätä reippain mielin vaatehuoneeni sisällön kimppuun, mutta kasariaarteiden esiinvyöry on niin pelottava ajatus, että uskaltauduin vasta järjestelemään vaatehuoneessa majailevat lankatynnyrini. Ilokseni huomasin, että yksi lankavaraston supistustavoitteeni on nyt saavutettu, kaikki ei-työnalla olevat langat mahtuvat yhteen tynnyriin. Jes!

Käsityörintamalla kuuluu ufojen kutsu jostain sen toisen tynnyrin syövereistä. Tänään vastasataneen lumen ja auringonpaisteen reipastuttamana sain jopa mitattua työn alla olevaan slipoveriin kädenteiden ja kaula-aukon paikat, kun ohjeen mukaisesti tehtynä mun kaula-aukosta olisi vilkkunut napakin. Mutta että olisin ruuvannut puikot paikalleen ja alkanut kutomaan... e-hei! Minä kaivelin sen sijaan ihan toiset puikot ja epämääräisiä myttyjä langanjämiä, sillä ajatus olisi kutoa itselleen pipa. Blogit ovat pullollaan mukavan pipan kuvia, joissain mallin nimi on Bravo-pipo, jossain 2 euron hattu. Sellaisen minäkin haluan.

Ja ihan ahkeranakin on oltu, valmista on saatu eli neito sai vinkumansa valkoiset kämmekkäät Pirtin sukkalangasta. Mallina oli kaunis design-klassikko 2o2n.

Kämmekkäät Pirtin Kehräämön sukkalangasta, 32 s,
puikot 3½, 30 g
 
Kuvausassistentti hääri myös paikalla, jos vaikka tapahtuisi jotain kivaa...
 
Ja toki herra pääsi esittämään juniorhandlerin käskystä lempiliikkeensä "maahan"!
Sitten parivaljakko alkoikin leipomaan appelsiinimuffinseja. Saisinkohan niiden voimalla väännettyä itseni vaatehuoneeseen? Jos tavoittelisinkin vain yhden hyllyn raivausta... Ladybugin vinkkaama dynamiitti olisi nyt kova sana ;-)


9 kommenttia:

 1. Mukavat kämmekkäät :). Onnittelut yhden supistamistavoitteen saavuttamisesta, täällä langat tarvitsisivat vielä paljun :(.
  Ihana kuvausassistentti ja tottakai sitä pitää hääriä tapahtumien hermolla, eihän sitä koskaan tiedä jos jotain kivaa tapahtuisi.
  Tsemppiä vaatehuoneen raivaukseen, odottakoon dynamiittiapulainen silti aikaa par(/h)empaa :d.
  Tikutusrintamallani ei tunnu syntyvän valmista, pitsipolvarien varsia on tikutettuna 223 kerrosta, mutta 336 kerrosta tarvitaan 2,25 puikoilla, tuo on silti ihan kivaa tehtävää.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvausassari on kyllä aina valmiina ja ihan mihin vain. Nytkin ottaa kauneustorkkuja mun jalkojeni päällä, jotta huomaa varmasti jos olen lähdössä johonkin.
   Yritän vielä pysytellä kaukana dynamiitista ja pärjätä kevyemmin konstein ;D mutta tsemppiä kyllä tarvitaan tuon vaatehuoneen kanssa. Tiedän sinne hautautuneen niin järkyttävän kavalkadin ryysyjä vuosikymmenten takaa, että ne on hävitettävä tältä maapallolta yön pimeinä tunteina ettei kukaan vain näe ;-)
   Pitsipolvarit 2,25 puikoilla, siinäpä urakka! Mutta pitsin teko on useimmiten mukavaa, koko ajan kaaviolla tapahtuu jotain. Tsemppiä sullekin puuttuviin kerroksiin!

   Poista
 2. Toisilla se varaston supistaminen onnistuu, toisilla ei... Eivät kyllä ole ufotkaan taas vähentyneet. Oikeastaan en ole saanut aikaiseksi juuri mitään viime aikoina. Ehkä se taas tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tästä, uskotaan niin. Välillä vaan ei yksinkertaisesti riitä poweria ihan joka juttuun. Olen huomannut, että oikein hektisen työjakson jälkeen on jopa liian väsynyt rentoutumiseen???

   Poista
 3. Design klassikko 2o 2n :) Hauskaa. Mukavaa kevättä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiko juuri tylsempää olla kuin tuo 2o2n... design-klassikkona se kuulostaa ja näyttää paljon hienommalta ;-D

   Poista