maanantai 25. elokuuta 2014

Pari valmistunutta

Jotta nuo viiden kerroksen aloitukset eivät ihan masentaisi, virkkasin ensimmäisen kattausliinan valmiiksi. Sain samalla passailtua kokoa sopivaksi ja jotain käsitystä langankulutukseen. Valitettavasti laskelmani pitivät paikkansa, ja taitaapa tästä tulla taas yksi klassinen jämälankaprojekti!
Kyjy # 4 kattausliina Novita Tennessee ja Kotiväki
85 g, koukku n:o 4, 11 kerrosta + reunus

Koska liinoja on valmiina vasta yksi, kuvataan se näin kynttiläpurkin kera. Malli on kiva ja sopivan simppeli, kaksi eriväristä ja erivahvuista lankaa tuo liinaan meidän huusholliin sopivaa rouheutta. Jatkamme harjoituksia...

Kyjy #5 tuubi Drops Fabelista
50 g, puikot 2½, 3o2n 150 s
Tämä on valmistunut ajat sitten, mutta unohtunut blogata. Tämä oli niitä kesän futisneuleita joka nyt odottaa vain syksyisten säiden tuloa. Tämä on merkattu omaksi kyjy -työkseen kun kriteerit täyttyvät niukimmalla mahdollisella tavalla.

Oi että minä nautin tästä ilmojen viilentymisestä eikä pieni tihkusadekaan haittaa, koko kesän vaivannut käden hermokipu on nyt hellittänyt ja voin taas nauttia kunnon yöunista. Eilen kävin jo ekalla kävelylenkilläkin! Syksy ja kevät ovat lempivuodenaikojani, luonnossa tapahtuu koko ajan eikä lämpötilat liiku skaalan ääripäissä. Käväisen sytyttämässä kuistille yhden tuoksukynttilän (lapsosten nappikset haisevat aivan järkyttävälle) ja keitän pannullisen teetä. Ukkokulta kotiutui lauantaina Japanista työreissulta ja toi tuliaisiksi vihreää teetä. Pussin kyljessä suunnilleen ainoat englanninkieliset = ymmärrettävät sanat olivat: "ole varovainen kuuman veden kanssa". Täysin aiheellinen huomautus meikäläiselle!

5 kommenttia:

 1. Hienoa, että käsi on paranemaan päin :)

  Mäkin tykkään syksystä, kun ei ole niin tappavan kuuma. Kylmää vastaan voi pukea, mutta kuumaa vastaan ei pärjää millään.
  eilen piti jo sytyttää käsityövalo illalla, kun kudoin ruskeaa lankaa.
  Samaan kähyyn totesin, että kiire tulee joululahjojen kanssa... jouluun 120 päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, nyt iski joululahjapaniikki! Taitaa olla turha uneksia yhdestäkään itse tehdystä lahjasta, mutta ehkä se on lahjan saajien mielestä vaan hyvä ;P

   Poista