keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kohti tavoitetta

Pikainen statuspäivitys tavoitteeseeni, Q2 päättyi syyskuun lopussa, ja tracker näyttää tältä:
Puolivälin krouvi on saavutettu, ja tavoitteessa ollaan yhä! Säät ovat kyllä suosineet, syyskuukaan ei ollut ihan jatkuvaa kaatosadetta vaan olen saanut nauttia raikkaasta ulkoilmasta. Pimenevät illat rajoittavat hieman lenkkivaihtoehtoja, mutta lenkkikaveri ei onneksi nirsoile. Kaikki reitit käyvät, kaikki kelit ovat yhtä mukavia (paitsi turkin pesu ja selvittely kurakelilenkin jälkeen) ja seurahan on ihan parasta ;-)

Puikotkin ovat heiluneet, mutta ei muikkuverkko :-(

8 kommenttia:

 1. Vau, onnittelut puolivälin krouvista! Sports Trackerista sain kaverilta live-esittelyn ja sellainen kotiutuu kyllä tännekin, kunhan tämä "punttisalivaihe" on ohi. Illan treeni oli vanhan hopeapajun hävitys ja huomenna lekaan elinkaarensa pään saavuttaneen ison tiiligrillin rötiskön pihastani. Säät ovat onneksi suosineet tänä syksynä täälläkin. Mukavia lenkkitreenejä loistoseurassa tavoitteen toiselle puoliskolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullahan on varsinainen tornado-vaihde päällä! Tracker on tosi koukuttava, tänään lenkillä katosi 3 km trackerista kun sähläsin kännykän kameran kanssa ja kyllä harmitti ;-) Mutta ruskan värjäämä maisema oli vaan niin komea!

   Poista
 2. Hyvä, hyvä! Lenkkikaveri olisi kyllä kiva, helpottaisi sitä lenkille vääntäytymistä pimeässä ja jo varsin viileässäkin ilmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, on vaikea keksiä tekosyitä jäädä sohvalle, kun innokkaat nappisilmät seuraavat joka liikettä, ja jos ei muuten mene viesti perille, niin syliin kannetaan kuraiset lenkkarit.

   Poista
 3. Tracker antoi minullekin tämän illan tulokseksi 9,05 kilometriä. Kummasti laittaa pistämään tossua tossun eteen. Koirulikin tulee aina illalla katsoa napittamaan silmiin: "joko lähdetään??"
  Itse asiassa aika hauskaa...... vaikka en iän kuuna päivänä ole mikään urheilijatyyppi ollutkaan. Tämä kannustaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurja lukema illalle! Jännä, miten kilometrien keräilyyn jääkin koukkuun, ja karttasovelluksen avulla uskaltautuu kokeilemaan uusiakin polkuja. Ja koirat tykkää :D

   Poista