keskiviikko 15. elokuuta 2012

Lankajuoksujen tuloksia ja pientä panikointia

Aivan ensiksi tervetuloa uusi lukijani, hauskaa että olet löytänyt tänne!

Neulomon Lankajuoksut päättyivät olympiatulen sammuessa, tähänkin tempaukseen minä yllytyshullu penkkiurheilija ilmottauduin. Tulokset olivat aivan omaa luokkaansa: startteja kertyi KyJy -aloituksina neljä, joista maaliin pääsi kokonaista yksi: Neiti Pitkäsäären säärystimet. Ukkokullan räpikkäät putosivat puikoilta käsipallon miesten finaalia jännittäessä, mutta lankojen päättelyn venähtäminen maanantai-iltaan aiheutti diskauksen tässä lajissa. Loput aloitukset ovatkin nyt odottelemassa kiltisti vuoroaan -ja inspiraatiota.

Mutta ensin jotain valmista, siis Räpikkäät, valmistuivat 13.8. 7veikasta 3½ puikoilla, 63 g:
Koska ne tulevat metsästyskäyttöön, värin piti olla maanläheinen, ja hyvinhän ne maastoutuvat tuon kivenkin päälle. Saaja oli tyytyväinen ja istuivat hyvin käteen, ja sehän se on tärkeintä. Sormia värkätessäni manailin tämän jäävän viimeiseksi laatuaan, tai sitten pitäisi hommata lyhyet sukkapuikot. Hmm... siinäpä olisikin ideaa!

Laskin JouluYöhön olevan 19 viikkoa, eli aikaa olisi noin viikko per työ. Tulipa taas haukattua iso pala kakkua kerralla, listallani kun komeilee villapaitaa, tunikaa, pari slipoveria... ja minulla taas on pahimmillaan aikaa kutoa vain puoli tuntia - tunti päivässä, riippuen kyytiaikatauluista, kasaantuneista kotitöistä ja muusta harrastusta häiritsevästä toiminnasta. Ja minun piti alkaa kuntokuurillekin miltei parin vuoden tauon jälkeen. Maanantaina sain lääkäriltä luvan treenaamiseen "kivun rajoissa", ja poika lupautuikin jo juoksuttamaan äitiparkaansa sulkapallokentällä kerran viikossa. Nyt yritän myös päästä ainakin osasta lääkkeitä eroon, varottelinkin jo töissä miehiä mahdollisista vierotusoireista. Lupasivat kantaa mut huoneeseeni kiukuttelemaan, jos alan äreäksi :-)

No, eiköhän tämä tästä, asia kerrallaan. Pihallakin riittää kaiveltavaa, ruukussa pelargoni "Apple Blossom" innostui viimein kukkimaan:
Mikähän on nakutellut lehdet pitsiksi? Verenpisara "Blå Monk" näyttäisi vihdoinkin tekevän edes nuppuja, odotan innolla ovatko kukat niin kauniita kuin taimipotin etiketissä. "Göteborg" sensijaan keskittyy vain haaromiseen.
Tällaisten koiruuksien ruuhkassa tällä kertaa, nyt yritän tsempata vielä itseni pyykkikorille ennen fudismatsin alkua. Tulossa olisi alle 21-vuotiaiden EM-karsinta Suomi-Liettua, oikein mukava välipala ennen eurosarjojen alkua.

3 kommenttia:

  1. Oliko pakko muistuttaa tuosta 19 viikkoa jouluun? Viikko per työ ei kuulosta hääviltä siihen nähden, että tilanteeni on jokseenkin sama kuin sinulla: siis projekteina on erinäisiä puseroita ja takkeja ja huiveja ja pienempiä (esim. sukkia ja lapaset) vain jokunen. Hmm. Lisäksi maratonharjoittelu alkaa tässä tiivistyä niin, että kutakuinkin kaikki liikenevä vapaa-aika pitäisi käyttää treenaamiseen. Onnistuisikohan paidan neulominen juostessa?

    VastaaPoista
  2. Aivan loistava idea! Langat vain reppuun ja kudin käteen, tulisi yhdistettyä molemmat harrastukset...
    Olisikohan muita hyviä kombinaatioita? Saisikohan rikkaruohoja kitkettyä vaikka jaloilla, että kädet jäisi vapaaksi kutomiseen? Tsemppiä sulle maratonille, kova urakka edessä!

    VastaaPoista